“İnsan odaklı, kimlikli şehirler oluşturuyoruz”

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
GAmze Terzi 10 yıl önce

Mete baskanimin ALlah yolunu acik etsin insallah... kendilerinden nacizane bir de ricam olacak. Bu hafta sonu ailece sehir parkina gittim. Orada daha once pek cok yabanci ogretmen arkadasimdan duydugum bir sikintiya sahit oldum. Havuzun yanindaki parkin isletmecisi bina icindeki lavabolarin kullanimina izin vermiyor. Yillardir kullanilan bu lavabolarin musterilere yasaklanmasi sehrimize yakismadi. Isletmeci bizi karsidaki kent ormaninin icindeki lavabolara yonlendirdi. Oranin durumu icler acisi.alafranga tuvaletin rezervuari buzuk, temizlik yok, sabun yok..bakim yok... Baskanimin durumdan haberi olmadigini dusunuyorum.... yukarida yazdiginiz insani yasat ki devlet yasasin dusturuna sahip bir sehirde yasamak umidiyle, selam ve sevgiler....

Avatar
CELAL ÇAKIR. 10 yıl önce

KAYSERİ Yİ DİKKADE ALMANIN YANINDA " İÇİNDEN NEHİR GEÇEN" ESKİŞEHİR' İ DE GÖRMENDE FAYDA VAR. DEFALARCA YAZDIK ÇORUHUN ÇEVERESİNİ BOŞALT. NE KADARINA GÜCÜN YETERSE BİR BAŞLANGIC YAP. BAYBURT TA TARİHE GEÇERSİN.

Haber'e Git