Çoruh Nehri'ni kurtaracak proje hayata geçiyor

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
arif 10 yıl önce

aklın yolu bir

Avatar
zahitli 10 yıl önce

Vallahi sayın valim; Eğer karşındaki gece kondu yığınını her gün görüp mahhalle diye bakıyorsan, bunu da makul karşılamışsındır.

Avatar
Emrecan Cil 10 yıl önce

Böyle güzel ve bir o kadar önemli Bir Habere kimsenin yorum atmamasi cok garip bare Ben atiyim cok sevindim hayirli olmasi dilegiyle

Avatar
Muammer Yasaroglu 10 yıl önce

Çok guzel haber su koydeki bina yasagi da gelse 2 katdan fazla yapilmasa guzel bayburta bu yanlis yapilmasa ne guzel olur

Avatar
Hüseyin Ilhan 10 yıl önce

Bizi değil, cebine çalışanları, yan gelip yatanları affedecek mi!? sadece merkezde değil bayburt'un bütün kırsal kesiminde bu problem var.Çocukluğumda kana kana su içtiğim derede şimdi balık bile yaşamıyor.!!!

Avatar
Muhammet Çoruh 10 yıl önce

Nihayet. Gec kalmis bir proje, emegi gecenlerden Allah razi olsun

Avatar
Şahika 10 yıl önce

Şimdi nasıl inandıız. Kurucu rektör mollamahmutoğlu bu hususu bas bas bağırırken, partimize zarar veriyor diye üst kademelere şikayet eden sizler değilmiydiniz? Halkın sağlığını hiçe sayarak ve onlara yalan söyleyerek. Yazıklar olsun. AKP nin yalan siyaseti yatsıya kadar sürdü. Değilmi? Bak Aydın tepeyi kaybettiniz niye? oradada rektör mollamahmutoğlu MYO açmak istemiyor dediniz. Hadi mevcut rektörle açın açabiliyorsanız.

Avatar
salih pala 10 yıl önce

bayburt ve çoruh adına emeği geçenlere teşekkür ederim .keşke o projeyi yaptıran,parasını bulan,ihalesini hatta yer teslimini yapan gerçek EMEKTAR ı da orda görseydik.

Avatar
yavuz bahadır 10 yıl önce

aynı haber belediye sitesinde verilirken ihalenin 31 ekim 2013 te yapıldığı yazılıyor.doğruysa bu işi temel atmada boy gösterenler mi, o zamanın başkanı mı yapmış oluyor ?

Avatar
Taşkın 10 yıl önce

Ne enteresan değilmi? İlin valisi diyorki duyunca inanamadım. Peki! İçme suyununu içilemeyecek nitelikte olduğu gerçeğini duyunca ne olacak? Tabi mevcut vekil ve yerel siyaset topu geçmiş dönemin belediye başkanına havale edecek. Yani hiç sorumluluk alınmayacak... Eeee bunun adı siyaset. En güzelide AKP de yapılır.

Avatar
bayburt 10 yıl önce

Güzel Temeller atılıyor.

Avatar
CELAL ÇAKIR 10 yıl önce

VALİ BEYİN, ÇORUH İÇİN HASSAİYETİ BENİ BİR BAŞKA PROBLEMİ ŞAHSINA ARZETMEM İÇİN CESARETLENDİRDİ. DEMİRÖZÜ İLÇESİNE BAĞLI GÖÇEDERE (PULUR) KÖYNDEN GELİP; BAYRAMPAŞA, CERBE, HINZEVEREK, SÜNÜR VS ARAZİLERİNDEN GEÇEN PULUR ÇAYI, GÖKÇEDERE KÖYÜNÜN KANALİZASYONUNUN BU ÇAYA BAĞLANMASI YÜZÜNDEN AŞIRI ÖLÇÜDE KİRLENMİŞ VE BU ÇAYDA HİÇ BİR CANLI YAŞAMAZ OLMUŞTUR. BU KÖYLERDE YAŞAYAN İNSANLARIMIZ BU KİRLİ SU İLE SEBZE SULAMAKTA BU İSE BİR FELAKETTİR. DEFALARCA BU DURUM YETKİLİLERE AKTARILMIŞ BİR SONUÇ ALINAMAMIŞTIR. ESKİDEN ARAZİDE ÇALIŞAN BABALARIMIZ BU SUYU İÇME SUYU OLARAK TA KULLANIRLARDI. ÇOK FAZLACA SAZAN YAŞARDI . BU DURUMU BAYRAMPAŞA KÖYÜ NÜFUSUNA KAYITLI VE BİR ÜNİVERSİTE HOCASI OLARAK SAYIN VALİMİZİN DİKKATİNE SUNMAYI MİLLİ BİR GÖREV SAYDIM. BU KİRLİLĞİ SONLANDIRMAK BÜTÜN BU KÖYLERİN HAYATİ BİR İSTEĞİDİR.

Avatar
CELAL ÇAKIR 10 yıl önce

ŞAHİKA, RUMUZLU ŞAHSA CEVABIMDIR.
NE AYDIN TEPEYE NEDE DEMİRÖZÜNE MYO AÇMAK BİR CİNNETİR. BAYBURT'TA ÜNİVERSİTE HANGİ KÜLTÜREL ORTAM SUNUYORKİ, ADI GEÇEN YERLER ÖĞRENCİYE HANGİ KÜLTÜREL ORTAMI VERECEK. ÜNİVERSİTE OKUYAN BİR ÖĞRENCİ SADECE EL BECERİSİ KAZANMAKLA OLMAZ. ONU SANAT OKULLARI DA YAPAR. ÇOCUĞU KÖYDEN AL KÖYDE OKUT SONRA BEN SENİ ÜNİVERSİTEDE OKUTTUM DE. OLMAZ ÖYLE ŞEY.

Haber'e Git