Hair Esteline ile İstanbul'da devlerle yarışıyor…

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal Gulen 10 yıl önce

Slm bir ay once bende sac nakli oldum cok menmunum bilgehan bey isinin uzmani sevgiler saygilar

Avatar
Nuran 10 yıl önce

Tebrikler Bilgehan beye. Gururla okudum.

Avatar
Kemal Timur 10 yıl önce

Şu an için allaha şükür saçlarım yerinde ama bir kaç yıl sonra ne olur bilemem :) Başarıların devamını diliyorum hemşerimin.

Avatar
Hasan B. 10 yıl önce

Geçen yıl saç ekimi yaptırdım, çok olmamakla birlikte memnunum ama keşke buradan daha önce haberim olsaydı. çünkü ektirmeye karar verdiğimde 2 ay güvenecek doğru yeri aradım. en azından bizi toprağımızmış.

Avatar
Tarık 10 yıl önce

slm arkadşlar bende çok şansılıym öncelıkle ALLAHIMA sonsuz şükürler olsun bilgihan hocamada çok tşk ler olsn 7 aylık oldum ekim cevremdeki herkez beni görup bayahı bir memnun kaldılar yanı ben bu sac konsunda cok takıntılym istanbulda gitmedgm ekım yerı arastırmadıgm yer kalmadı cok dua lar ettım ettım ve RABBİMİN iziniyle yardımıyla bilgihan hocama nasıp oldu ekim gercekden bence gidin bakın tanısın mutlu olucaksnz ben burdan bilgihan hocama sonsuz tşk lerimi sunuyrm cunku baska tarafda ekım yapanlar hersey tıcarı ekıme kadardar ama bılgıhan hocam o kadar yuregı kalbı temızkı hastasını ne olursa olsn kaç ayda yılda gecerse gecsın ailesi gibi yakın görup soruyr çok ılgı gösterıyr keşke burdan foto olsada suan saçlarımı görsenız gercekden öz guvenm patladı herkeze tavsiyem bi tanısın sohbeti bile slm bile rahatlatıyr ben bilgihan hocama MUBAREK İNSANSIN diyorum bol bolda dua edicem edicemki saçta sıkıntısı olana bilgihan hocamda var oldugu surece hastalarını mutlu etsin.. Selametle....

Haber'e Git