Saraya benziyor mu?

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 10 yıl önce

Çarpık yapılaşmayı halk önler. Eğer bu çarpık yapılaşmadan bana ne derseniz o zaman sorun yok demektir. Çarpık yapılaşma ve projesiz işler yapılırsa çarpık yapılaşma ve çıkmaz sokaklar oluşur. Bu da çirkinlik ve çözümü olmayan işler çıkar ortaya. Aslında bu işleri Belediyeler çözer. Onun için 5 yıllığına seçtiğin ekip başı eğer liyakatsız ise çözüm olmaz. 5 yıllığına halkın verdiği oylar ile seçilen Başkan yanlış ve çarpık yapılaşmalara sebep olursa ona rey verenler de sorumludur. Bu çarpık işlerin çözümüde yoktur.Onun için akıl denen varlığı kullanmak gerek. Bu benim partimin adamı veya partim kazansın da çarpık yapılaşma olsun derseniz oyu atan kişi de vebal altında olur ve adaleti sağlama konusunda hatalıdır. Onun içindirki inancımız gereği Allahın emri olan "ölçü ve tartıda hile yapanların vay haline!" emri kulağımızda ve kalbimizde olarak o seçim sandığına gitmeli ve hata yapmamalı

Avatar
Selim 10 yıl önce

Bayburt tarihi bir şehir olmalı safranbolu gibi imar usulü bu tür sistemde verilmeli zahit tarafları erzincan tarafından gelince acaba hangi köy diye hep bakar dururdum..

Avatar
Adnan 10 yıl önce

Hacı Ali Polat eski itfaiyenin yerini 4 trilyona satmasa şimdi oraya çok güzel bir belediye sarayı olurdu.

Avatar
VATANDAŞ 10 yıl önce

Ne yani Bayburt gibi yaşam koşullarının zor olduğu bir İL de Belediyeyi şehrin dışına kurup birde dolmuş parası mı ödesin millet?.. sanki büyükşehiriz de belediye sarayı şaşalı bir görüntü olsun istiyorsunuz.. yarın belediyeyi şehrin dışına yaptıklarında iki dolmuş ücreti verdikten sonra halkta serzeniş başlayacak ve belediyeyi merkeze çekme kampanyaları düzenleyecekler. Bayburtun belediye binasından önce bir sürü problemi var. ayrıca belediye binası yapmak demek belediye gelirlerini ikiye katlamak demek, bu da Bayburtluya bindirmek demek..

Avatar
Ahmet 10 yıl önce

Aklımız sonradan gelir hep,taş köprünün dibindeki binaya da beş on sene sonra başlarız.......

Haber'e Git