BTSO'dan Koçan'a teşekkür, Polat ve Bayrak'a övgü

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakkı Üstünoğlu İngiltere 10 yıl önce

Madem Bayburt dünya markası olcak, neden hava yolu ve hızlı tren yok!!! Konaklama yok!!! Gümüşhaneliler kadar olamadık, kusura bakmayınız,
yurt içi ve yurt dışı misafirlere karşı hizmet sıkıntılı. Sn Yumak bey ve yetkililer, yazın Bayburtta olcaz.

Avatar
Bayburtlu 10 yıl önce

Türizmin tanıtılması için Bayburtta alt yapı yok, il kültür müd. ne yapıyor acaba? türsab ve turaşa bilgi verildimi acaba? Sn yumak yapılacak çok iş var amma velakin projeler hususu hiç yok!! Ne yapılmalıdır acaba???

Avatar
Burhan Uyanık 10 yıl önce

Gümüşhanede türizm ve otelcilik yüksek okulu var, Bayburtta yok, bütün yetkililere duyrulur. ayrıca hakkı üstünoğluna katılıyoruz.

Avatar
Ahmet Gölbaşı 10 yıl önce

Sayın Koçanı tebrik ederiz, tek başına yapmış olduğu devasa projeyi (baksı müzesi)ni samimi gayreti ile bayburtu dünyaya tanıttı. bayburtlu güzel yorum yapmış, ya sizler?

Avatar
özbayburtlu 10 yıl önce

Geyiikk muhabbeti,yazık bayburt için ne yapıldı, hızlı tren için g.hane (g.s.t.o.) başkanı beş sefer ankaraya gitti ya sizler.!!,??

Haber'e Git