BTSO'dan Koçan'a teşekkür, Polat ve Bayrak'a övgü

Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Nisan ayı meclis toplantısı Bayburt Valisi Mükerrem Ünlüer’in katılımıyla Öğretmenevi’nde gerçekleştirdi.

BTSO'dan Koçan'a teşekkür, Polat ve Bayrak'a övgü
Bayburt Postası - Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Nisan ayı meclis toplantısı Bayburt Valisi Mükerrem Ünlüer’in katılımıyla Öğretmenevi’nde gerçekleştirdi.

Toplantıda konuşan Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi tarafından yılın müzesi seçilen Baksı Müzesi’nin kurucusu Prof. Hüsamettin Koçan’a teşekkür ederek, “Yarışmanın sembolü olan Joan Miro’nun bronz heykelciğini bir yıl boyunca Bayburt'ta sergilenmesine vesile olan Baskı Kültür Sanat Vakfı Başkanı Prof. Dr. Sayın Hüsamettin Koçan’ı bir kez daha tebrik ediyor, dünya markası olarak tescillenen Baksı Müze’sine bundan sonrada her türlü katkıyı sağlayacağımızı ifade etmek istiyorum” dedi.

Polat ve Bayrak’a teşekkür

Konuşmasında 2009 yılından bu yana Belediye Başkanlığı görevini yürüten Hacı Ali Polat ve İl Genel Meclis Başkanlığı görevini yürüten Raci Bayrak’a teşekkür eden Yumak, Bayburt'a hizmetlerinden dolayı Polat ve Bayrak’a birer plaket takdim etti. 

Bayburt Valisi Mükerrem Ünlüer ise, Hacı Ali Polat ve Raci Bayrak’tan övgüyle bahsettiği konuşmasında şunları söyledi:

"Polat güvenilir, Raci Bayrak Osmanlı beyefendisi"

“Belediye eski başkanımızın güvenilir bir kişiliği var. Bir şey yaparken her zaman güvenilir bir belediye olarak yanımızdaydı. Bayburt'a böyle bir miras bıraktı. Kendisiyle ileriki zamanlarda da çalışma imkanı bulabilirsek bundan büyük bir mutluluk duyarız. Raci Bayrak bey ise tam bir Osmanlı beyefendisi, Bayburt beyefendisi. Biz onda olgunluğu, kibarlığı,  devlet adamlığını gördük. Sıradan biri olmadığı kesin. Özel İdaremize, İl Genel Meclis Başkanlığı döneminde çok şey kattı. Yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür eder, hayat boyu başarılarının devamını dilerim.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakkı Üstünoğlu İngiltere 10 yıl önce

Madem Bayburt dünya markası olcak, neden hava yolu ve hızlı tren yok!!! Konaklama yok!!! Gümüşhaneliler kadar olamadık, kusura bakmayınız,
yurt içi ve yurt dışı misafirlere karşı hizmet sıkıntılı. Sn Yumak bey ve yetkililer, yazın Bayburtta olcaz.

Avatar
Bayburtlu 10 yıl önce

Türizmin tanıtılması için Bayburtta alt yapı yok, il kültür müd. ne yapıyor acaba? türsab ve turaşa bilgi verildimi acaba? Sn yumak yapılacak çok iş var amma velakin projeler hususu hiç yok!! Ne yapılmalıdır acaba???

Avatar
Burhan Uyanık 10 yıl önce

Gümüşhanede türizm ve otelcilik yüksek okulu var, Bayburtta yok, bütün yetkililere duyrulur. ayrıca hakkı üstünoğluna katılıyoruz.

Avatar
Ahmet Gölbaşı 10 yıl önce

Sayın Koçanı tebrik ederiz, tek başına yapmış olduğu devasa projeyi (baksı müzesi)ni samimi gayreti ile bayburtu dünyaya tanıttı. bayburtlu güzel yorum yapmış, ya sizler?

Avatar
özbayburtlu 10 yıl önce

Geyiikk muhabbeti,yazık bayburt için ne yapıldı, hızlı tren için g.hane (g.s.t.o.) başkanı beş sefer ankaraya gitti ya sizler.!!,??