Erkeklere göre, Türkiye’nin en mutlusu Bayburt!

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 10 yıl önce

Tabi sağlık bakanlığına göre mutsuz il bayburt olur son senelerde biraz gelişti ama her hastalıklara erzurum trabzon gümüşhane yollarında kaybetmedikmi çilesini çekmedikmi inşallah bu gidişle bayburtta sağlık gelişirde bizde dışa bağımlı olmayız.

Avatar
Bayburtlu çapulcu 10 yıl önce

Niye mutlu olmasınlarki kadınların okumayazması yok denecek kadar az yüz yıldır nerdeyse sağ partiler yönetiyor 12 yıldır biyad ettikleri tayyip tek milletvekili bünyamin dünyadan haberleriyokmuş gibi yaşıyorlar hırsızın nursuzun kim olduğunu bile bile üç maymunu oynayan tek il memleket ayağa kalktı tık mutluluktanmı KORKUDANMI ödlekler susun

Avatar
Mihriban 10 yıl önce

Sorunlar istişare ile olur, yeterki bütün yetkililer ve stk,bir araya gelsin proje üretilsin,bugün dahi belediye encümenlerimizden bayan hanımefendiler var,bayburtu küçük gösterilmesi haksızlık olur.!.(siyasi manevra yapılmamalı)!.?.esenlikler.

Haber'e Git