Aile hekiminden en memnuniyetsiz il Bayburt çıktı

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muharrem 10 yıl önce

Memlekete ta 2007 yılında söz veripte yapılmayan hastaneyi geçtik, hali hazırdaki hastanede doktor yok. Hala bayburtlu hastalar ya erzurum yada gümüşhaneye gidiyor. Yetişten yetişiyor yada yoldan geri dönüş.

Avatar
Bayburtlu 10 yıl önce

Sevgili Muharrem bey Bayburtta doktor var özellikle her dalda uzman hekim var ancak gelen doktorlar mecburi hizmetten geliyor ve 500 günü nasıl tamamlarda kazasız belasız istediğim yere giderim kaygısındalar. burda asıl sorun o uzman hekimleri çalıştıracak irade ve hastanenin teknik şartları. en önemlisi tam donanımlı bir yoğun bakım ünitesinin olmaması.Aile Hekimliğindeki memnuniyetsizliğe gelince Bayburtta Aile Hekimlerinin en önemli meselesi insan sağlığı falan değil kısa yoldan kesemi nasıl doldururum. buna da Bayburtta sağlığın idaresinden sorumlu kişilerdir. onlar göz yumdukça Aile Hekimleride hizmet vermeden para kazanmakla meşguller. Ankette memnuniyet yönünde sonuç çıksaydı şaşırtıcı olurdu. demekki anketi yapan anketörler düzgün iş yapmışlar onları kutlamak lazım.

Avatar
Fevzi 10 yıl önce

Bu aile hekim liği ya berbat bi sistem tada bayburtta bu sistemi yönetenler yanlış yönetiyor kaç haftadır ben konursudaki sağlık ocağına gidiyom daha doktoru göremedim.raporlu izinli başkada doktor vermemişler o kadar millet bayburtta ni ye orda aile hekimi var orda durmadıktan sonra.

Haber'e Git