Karabulut: “Bunlar bir de adaletten bahsediyor!”

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KadirIst 10 yıl önce

Sayin Karabulut cok gorme Baskan anlamaz oyle seylerden.. Ona birisi bir sey yap diyecek oda yapacak o ancak bunu becerebilir. Onun icin bosver yani..

Avatar
A. 10 yıl önce

Kadirist sen galiba bi işini yaptıramamışsın başkana yaran var belli. 17 martta BBP mitingi yapıldı meydanda ne izninden söz ediyorsunuz siz. Bırakın bu yalan dolanı.

Avatar
Kadir İst 10 yıl önce

A. isimli yorumcu dedigin dogru, isimi yaptiramadim. Hizmet etsin diye basa getirdik 5 sene boyunca protokolede boy gostermesi disinda hicbir is yaptiramadik.

Avatar
A. 10 yıl önce

Bayburt un milleti hizmet nedir cok anlamıyor maalesef suyu yaparsın yol der yolu yaparsın is der is verirsin beğenmez sanki hangi okul mezunu gibi. Ben cok hizmet gördüm şahsen alın bitane broşür neler yapılmış Bayburtta bi öğrenin bence.

Avatar
Hakkı 10 yıl önce

Sayın Başkan yardımcım. O yüzden mi BBP Genel Merkezinden bizzat siz arayarak başkan adaylığı teklif ettiniz Hacı Ali Beye; ne oldu şimdi? Geçin onları...

Avatar
Salih Kazancı 10 yıl önce

Başbakana Öcalan'ın süflörü, başkana militan diyen Ünsal karabulut ne cesurmuş. Merak ediyorum edebi kimden öğrenmiş

Haber'e Git