Neler oluyor dedirten son 7 gün!

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hazar 10 yıl önce

Birileri düğmeye basıyor ve olanları seyrediyor akıl alacak gibi değil bir avukat ülkenin danıştay savcısını öldürüyor 5 yıl sonunda hüküm giymeden tahliye ediliyor başımızdakilerin biraz daha konuşmalarına dikkat etmesi gerekiyor. herkes aklını başına almalı konuşmalarına dikkat etmeli filler tepinirken yine olan bu cefakar halka oluyor yazıktır günahtır.

Avatar
Hoşgeldin Vesayet 10 yıl önce

Nelerin olduğu gayet açık. Hükümet çetelerin baskılarına boyun eğmiş ve onları dışarı çıkaracak düzenlemeler yapmıştır. Büyük halk desteğiyle elde edilen hukuksal getiriler bir kalemde yok edilmiş ve ülke eski karanlık günlerine kapı aralamıştır. Vesayeti bitirdik diye meydanları inletenler vesayetçilerden medet umar hale gelmişlerdir. Daha ne olsun.

Haber'e Git