Bakan Güllüce Bayburt’ta

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat Durak 10 yıl önce

Syn Bakanın bu ziyareti akp'ye Bayburt'u kazandırır mı?

Avatar
Muhsin Adıgüzel GÖLBAŞI 10 yıl önce

Treni Gümüşhaneliler aldı, AKP yönetimi neden Bakan Güllüce'den tren projesi için Bayburt dahil edilsin demediler, neden? Neden?

Avatar
Bayburt 10 yıl önce

Sayın bakanım diğer illerdeki AKP belediyeler ve milletvekilleri var. Kimbılır ne kadar açılışa katılıyorsunuz ve ne ihaleler açıklıyorsuz. Bayburt'ta bişe açtınız mı?

Avatar
Hakan Can 10 yıl önce

Yok mu şu her şey den geri kalmış atalar şehrine bir çılgın projeniz sayın bakan. Sizin saydıklarınız zaten şimdiye kadar yapılması gerekirdi. Sayın başbakan 1 yılda van inşa ettik dedi doğru 10 yılda 35 bin nufuslu bir bayburt hangi durumda acaba...

Avatar
Asım Koca 10 yıl önce

Seçim zamanı gelin benim temiz kalpli hemşerilerimi kandırmaya çalışın. Yok artık benim hemşerim bunları görecek kadar zekidir. Sizin kirli siyasetiniz son bulacak bu sefer dediğiniz olmayacak

Avatar
Ahmet @Murat Durak 10 yıl önce

Zaten AKP'nin Bayburt

Haber'e Git