Özbek: “Seçimi İstiklal mücadelesi gibi görüyoruz”

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Onur Abbasoğlu 10 yıl önce

Artık Bayburtlu gereken dersi size verecektir. 2 dönemdir Bayburt'a ne yaptınız da gelip oy istiyorsunuz? Sana sesleniyorum Vekil bey azcık Kamer Gençi örnek al da kendi vilayetinle ilgilen ismini duyur. Şu meclise çık bir konuşma yap Bayburtun bu sorunu var diye amma yok siz yatın sonra gelin miileti Allah deyip istismar edin oy isteyin!!

Avatar
Ayşe 10 yıl önce

30 Mart 2014 yerel seçimleri Türkiye ve Bayburt için Allah ın izniyle çok büyük bir değişim olacak ve akp hükümeti yerle bir olacak dilerim Allahtan siz ve sizin gibileri bir daha oralarda görmeyiz. Demişsiniz ya dualarınızı eksik etmeyin diye hertürlü beddualarımızı sizden esirgemiyoruz hiç merak etmeyin!!!

Avatar
Fikret 10 yıl önce

Bu millet istiklal mücadelesini çok önce verdi tarihten ibret alınmalı ki tarih tekerrür etmesin biz hizmet istiyoruz ne caddemiz ne sokağımız doğru düzgün

Avatar
Sedat 10 yıl önce

Ne istiklali düşman kim!!!!!!

Avatar
Çevik 10 yıl önce

Ya vekilim ne anlarsın istiklal mücadelesinden. eğer bir mücadele vermek istiyorsan git memleketin için mücadele et. yada ayakkabı kutularının hesabını sor.tutturmuşsunuz istiklal mücadelesi diye.bdp özerklik ilan edicem diyor sen ve partinden bir açıklama gelmiyor. belkide sizin hedefinizde budur.memleketi ne hale getirdiğinize bakın bence kendinizle mücadele edin. inşallah bayburt sizden kurtulacak 30 mart ta.

Avatar
Konursulu 10 yıl önce

Sn Vekile kesinlikle katılıyorum. Ülkemizin Pers yayılmacılığı etkisinden kurtulma mücadelesidir. Bunu biz de öyle algılıyoruz. Hiç bu kadar İran la bu denli içli dışlı olmamıştık. Hiçbir zaman ülkemizin ikinci evi orası olmamıştı. Dönüp bir Osmanlı tarihine bakında ondan sonra neyin mücadelesini yapıyorsunuz anlayın. Ülkemiz de farklı etnik kökenler hiç bu kadar bölücü üslupla konuşma cesaretini gösterememişlerdi. O yüzden İstiklal mücadelesi tespiti doğrudur. Ama bu mücadeleyi ülkenin birlik ve bütünlüğü, tam bağımsızlığı, hukukun üstünlüğü, güçler ayrılığı gibi değerleri kavramış olanlar kazanacaktır. Üzgünüm 3 kere oy aldınız ama o verilen oylar şimdi içimi kanatıyor. Siz hala burada mısınız?

Avatar
Cengaver 10 yıl önce

O taktikler artık işe yaramayacak Sn vekil. Güle güle. Bye Bye! Biz kimin bu mücadeleyi verdiğinin farkındayız.

Avatar
Muharrem 10 yıl önce

İstiklal mücadelesinde yanlız kaldınız.

Avatar
Muharrem 10 yıl önce

İstikbilal mücadelesi lafı önemli. Adamların tek derdi Bilal'i korumak.

Avatar
Anadolu Yakası Bayburt Platformu - İst. 10 yıl önce

Sn Özbek, Sn Başbakan 4 gün önce Giresunlular gecesinde konuşma yaptı, dedi ki tren g.hane ve treboludan geçecek, çed,yapıldı yakında temel atılacak dedi, yani Bayburt devre dışı, sizler Bayburt için çalışmadınız, dolayısıyla bu devasa tren projesini hiçe saydınız! pes doğrusu

Haber'e Git