Özbek: “Seçimi İstiklal mücadelesi gibi görüyoruz”

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, TBMM’nin tatile girmesinin ardından Bayburt’a gelerek seçim çalışmalarına başladı.

Özbek: “Seçimi İstiklal mücadelesi gibi görüyoruz”
Bayburt Postası - Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, TBMM’nin tatile girmesinin ardından Bayburt’a gelerek seçim çalışmalarına başladı. Esnafa ziyaretler yapan ve AK Parti Bayburt Belediye Başkan adayı Mete Memiş’e destek isteyen Özbek, “30 Mart 2014 yerel seçimleri ülkemiz ve memleketimiz için önemli bir noktaya gelmiştir. Başbakanımızın dediği gibi bu seçimi istiklal mücadelesi gibi görüyoruz” dedi.

30 Mart 2014 yerel seçimleri için tüm adaylar ve teşkilat mensupları ile kapı kapı, cadde cadde, mahalle mahalle, köy köy, belde belde tüm Bayburt genelinde Ak Belediyeciliğin devam etmesi için çalışmalar hız verdiklerini söyleyen Milletvekili Özbek,  “30 Mart 2014 yerel seçimleri ülkemiz ve memleketimiz için önemli bir noktaya gelmiştir. Başbakanımızın dediği gibi bu seçimi istiklal mücadelesi gibi görüyoruz. Bu gün geldiğimiz durumda geçmiş dönemlerden daha önemli iftiralar var. Bir çok asılsız suçlamalarla karşı karşıyayız. Türkiye çok hassas bir dönemden geçiyor.Türkiye’miz için, AK Parti için, 30 Mart mahalli seçimleri çok önemlidir" dedi.

AK Parti iktidarı ile Türkiye’nin dünya siyasetine yön veren bir ülke haline geldiğini, AK Parti’nin 3 genel seçim, 2 yerel seçim, 2 referandum oylamasında güçlenerek çıktığını ifade eden Özbek, “Gezi olayları ve 17 Aralık süreci hükümetimize ve milletimizin iradesine vurulmak istenen son darbe girişimiydi ama şükürler olsun ki Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan dimdik ayakta durarak milletimizin de gücünü arkasına alarak bir dünya devleti olduğumuzu herkese göstermiştir" diye konuştu.

AK Parti iktidarı döneminde Bayburt’a önemli kazandırıldığını söyleyen Özbek, açıklamasını şöyle konuştu:

“30 Mart 2014 yerel seçimlerinin Türkiye için bir milat olduğunu kaydeden Milletvekili Özbek, "Seçimlere az bir zaman kala 24 saat çalışarak Bayburt yerelinde, ilçe ve beldelerinde Ak Belediyeciliğin devam etmesi için hizmetlerimizin ve projelerimizin artarak sürmesi için tüm çalışmalarımız hızla devam edecek. Bayburt 12 yılda aldığı büyük yatırımlarla cumhuriyet tarihinde en fazla yatırımın yapıldığı bir süreç yaşamıştır. Halkımızın karşına çıktığımız zaman yaptığımız hizmetleri anlatarak halkımızın daha fazla hizmet alabilmesi için desteklerini ve dualarını bizden esirgememelerini istiyoruz. Güçlü bir hükümet ve güçlü bir belediyeciliğin hangi tür hizmetleri Bayburt’a kazandırdığı ortadadır. Bugün Bayburt’ta yüzde 98 doğalgaz kullanımı bu hükümetin ve bu belediyenin eseridir. Bugün Bayburt doğu ve Karadenizi iki önemli tünelle birbirine bağlayacaksa bu Recep Tayyip Erdoğan Türkiye’sinin eseridir. Bugün başörtülü hanımefendi kardeşlerim başörtü özgürlüğüne kavuştu ise bu, bu hükümetin gücünün ve bu milletin eseridir. Bugün yıllar önce hayalini kurduğumuz üniversite Bayburt’a ekonomik olarak önemli bir katkı sağlamış ve hareketlilik getirmiş ise yapmış olduğumuz hizmetler, yapacağımız hizmetlere teminattır. Sayamadığımız daha nice hizmetlerimiz halkımıza gururla anlattığımız hizmetlerdir. 30 Mart yerel seçimlerinde Ak Belediyeciliğin devam etmesi için halkımızın her zamankinden fazla desteğine ihtiyacımız var. ‘Daima Millet Daima Hizmet’ parolası ile çıktığımız bu yolda halkımızın desteğini alarak 30 Mart sonrası için hizmetlerimizi durmaksızın sürdüreceğiz.” 

Anahtar Kelimeler:
Bünyamin özbekAK Parti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Onur Abbasoğlu 10 yıl önce

Artık Bayburtlu gereken dersi size verecektir. 2 dönemdir Bayburt'a ne yaptınız da gelip oy istiyorsunuz? Sana sesleniyorum Vekil bey azcık Kamer Gençi örnek al da kendi vilayetinle ilgilen ismini duyur. Şu meclise çık bir konuşma yap Bayburtun bu sorunu var diye amma yok siz yatın sonra gelin miileti Allah deyip istismar edin oy isteyin!!

Avatar
Ayşe 10 yıl önce

30 Mart 2014 yerel seçimleri Türkiye ve Bayburt için Allah ın izniyle çok büyük bir değişim olacak ve akp hükümeti yerle bir olacak dilerim Allahtan siz ve sizin gibileri bir daha oralarda görmeyiz. Demişsiniz ya dualarınızı eksik etmeyin diye hertürlü beddualarımızı sizden esirgemiyoruz hiç merak etmeyin!!!

Avatar
Fikret 10 yıl önce

Bu millet istiklal mücadelesini çok önce verdi tarihten ibret alınmalı ki tarih tekerrür etmesin biz hizmet istiyoruz ne caddemiz ne sokağımız doğru düzgün

Avatar
Sedat 10 yıl önce

Ne istiklali düşman kim!!!!!!

Avatar
Çevik 10 yıl önce

Ya vekilim ne anlarsın istiklal mücadelesinden. eğer bir mücadele vermek istiyorsan git memleketin için mücadele et. yada ayakkabı kutularının hesabını sor.tutturmuşsunuz istiklal mücadelesi diye.bdp özerklik ilan edicem diyor sen ve partinden bir açıklama gelmiyor. belkide sizin hedefinizde budur.memleketi ne hale getirdiğinize bakın bence kendinizle mücadele edin. inşallah bayburt sizden kurtulacak 30 mart ta.

Avatar
Konursulu 10 yıl önce

Sn Vekile kesinlikle katılıyorum. Ülkemizin Pers yayılmacılığı etkisinden kurtulma mücadelesidir. Bunu biz de öyle algılıyoruz. Hiç bu kadar İran la bu denli içli dışlı olmamıştık. Hiçbir zaman ülkemizin ikinci evi orası olmamıştı. Dönüp bir Osmanlı tarihine bakında ondan sonra neyin mücadelesini yapıyorsunuz anlayın. Ülkemiz de farklı etnik kökenler hiç bu kadar bölücü üslupla konuşma cesaretini gösterememişlerdi. O yüzden İstiklal mücadelesi tespiti doğrudur. Ama bu mücadeleyi ülkenin birlik ve bütünlüğü, tam bağımsızlığı, hukukun üstünlüğü, güçler ayrılığı gibi değerleri kavramış olanlar kazanacaktır. Üzgünüm 3 kere oy aldınız ama o verilen oylar şimdi içimi kanatıyor. Siz hala burada mısınız?

Avatar
Cengaver 10 yıl önce

O taktikler artık işe yaramayacak Sn vekil. Güle güle. Bye Bye! Biz kimin bu mücadeleyi verdiğinin farkındayız.

Avatar
Muharrem 10 yıl önce

İstiklal mücadelesinde yanlız kaldınız.