İdris Aydın projelerini açıkladı

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan 10 yıl önce

Sayın Başkan adayı ;projelerinin kaynağı olarak gösterilen KUDAKA,SODES ve DOKAP bu proje diye sunduğunuz muhabbetlerin hiçbirini kapsamıyor. Belli ki bu kuruluşlar hakkında yanlış bilgilendirilmişsiniz .

Avatar
Emr. 10 yıl önce

Kentsel dönüşümle 8-10 katlı binalar yapmak iyi değil. Avrupadaki şehirler örnek alınarak 3 maksimum 4 katlı ve bahçeli binalar yapılarak yeşil alan artırılmalı. Bu şekilde insanlar ferah bir manzaraya bakar yoksa ileride o binalar insanların üzerine gelir (mecazen). Ayrıca yüksek binalar yaparak diğer şehirlere benzemeye gerek yok. Imrenilecek bir yapı oluşturun ki herkes bizi örnek alsın ve cazibesi olsun. Ki uygulanması en basit şehir ne de olsa en küçük şehirde yaşıyoruz.

Avatar
Gurbet @hasan 10 yıl önce

Peki hangi muhabbetleri kapsıyor Hasan? İki salıncak, bir kaydıraçlı çocuk parklarını mı?

Avatar
Huzur Arayışı 10 yıl önce

Projeler mükemmel bekliyoruz inşaallh

Avatar
Okuyan adam 10 yıl önce

Kudaka uygunluğu için başvuru rehberi 1.2.2 ye ,dokaptan köklü geçmişi ile doğal ve kültür varlıkları ile turizm açısından önemli konuma sahip bölgeler başlığına , sodes için ise sodesin kapsamı ve sodesin bileşenleri başlığına bakarsanız sayın hasan bey tatmin olursunuz sanırım :)

Avatar
Bayburtlu genç 10 yıl önce

sa. anketlerde birinci oldugunuzu söylemişsiniz lütfen gerçeği söyleyin hiç birinde birinci değilsiniz,gördüğümüz kadarıyla saadet partisi hepsinde birinci. Projeler güzel yanlız belediyenin mevcut borcunu düşünürsek yapılması zor yine teşekkür ederiz.

Avatar
Gurbet @Okuyan adam 10 yıl önce

Okuyan adama: e ne varmış o başlıklarda bir iki örnekle verseydin ya işte. :) kar amacı gütmeyen kuruluşlara hibe vermiyor mu bu ajanslar? Ayrıca sayın başkan adayının kültür sokağı dediği projeninde detaylarına bakmak lazım.

Avatar
BİLDİNN.... 10 yıl önce

HAKTAN EFENDİ ZORUNA GİDENİN NE OLDUGU BELLİ BU BAHSETTİĞİN KİŞİLERDEN ALLAH RAZI OLSUNKİ BİRLİK VE BÜTÜNLÜĞÜ SAĞLADILAR

Avatar
Cüneyt KESKİN 10 yıl önce

MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR.

Avatar
Haktan 10 yıl önce

Merkez ilçe başkanı eniştem, kadın koları başkanı kız kardeşim, belediye encümen adayı yeğenim.ben milletvekili adayıyım. bu yapıya sahip bir parti nasıl katılımcı ve geniş kapsamlı bir hal alır. akraba olarak çalışsınlar. sahi demokrasi size ne hatırlatıyor.

Avatar
Hüseyin 10 yıl önce

TEŞEKKÜR EDERİM HAKTAN BEY AMACINIZA ULAŞTIYSANIZ NE MUTLU SİZE VE VİCDANINIZA EN GÜZEL GÜNLERE LAYIKIYLA KAZANILACAK SEÇİMLERE İNANMIŞ VE SAMİMİ RİYASIZ İNSANLARIN ÖMRÜNÜN BEREKETİNE BİSMİLLAH....

Avatar
Hakan Yılmaz 10 yıl önce

Bayburt Belediyesi logosu akpnın renkleri olan mavi turuncu degilde gerçek renklerine sarı sıyaha dönmeli..

Avatar
Rezzak 10 yıl önce

Allah belediyenin, AB, SODES VE KUDAKA kaynaklarını artırsın. Yoksa bu projelerin gerçekleşmesi zor. Özürlü taksi hizmetinde 4 kişi nasıl istihdam edilecek anlamadım. Yine bir kapalı otoparkta 10 kişi nasıl istihdam edilir anlamadım. Ama yine de başarılar diliyorum.

Avatar
Mustafa Bozdağ 10 yıl önce

DEĞERLİ BAŞKANIM İDRİS AYDIN ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN. SİZE BAŞARILAR DİLERİM. PROJELERİNİZİ GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUM.

Avatar
Muharrem 10 yıl önce

Akepelilere duyurulur.

Avatar
Byb Vatandaş @Rezzak 10 yıl önce

Rezzak bey son beş yılda bayburt belediyesinin toplam harcamış olduğu para miktarından haberdar olmadığınız belli. toplam miktar 250 milyon tl o nedenle sıkıntı etme sen kaynak bulunur.özürlü taksi hizmetinde 2 kişi vardiyalı olarak çağrı sisteminde çalışacak 2 kişide aracı kullanacak.oto park ta 6 güvenlik 4 parkomat sisteminde çalışacak

Avatar
Byb Vatandaş 10 yıl önce

YA ALLAH AŞKINA ŞU ELEŞTİRİ YAPANLAR TARAF OLDUKLARI PARTİLERİN HER HANGİ BİR PROJESİ VARSA ANLATSINLAR DA GÖRELİM.İNSANLAR EN AZINDAN BİR ŞEYLER DÜŞÜNMÜŞ VE ÇALIŞMIŞ.BU MEMLEKETİN İNSANLARINA DEĞER VERMİŞ.BİRİLERİ GİBİ GELELİM HALLEDERİZ DEMEMİŞ.BİRDE BU PENCEREDEN BAKSANIZ.

Avatar
Cengaver 10 yıl önce

Bayburtta MHP rüzgarı esmesini temenni ediyorum. 3 dönem kayıtsız şartsız oy verdiğim AKP hakkındaki iddialar artık kaldırılamaz hale geldi. Bunun üstüne bir de ülkenin en vatanperver insanlarına, kendilerini ülke ve insanlığa adamış gönüllülere karşı anlaşılmaz kin ve nefret dolu söylemleri siyasi intiharın tanımının ne olduğunu açıkladı. Artık yol senindir MHP. Sözümün geçtiği bütün aile fertlerimden oy alacaksın.

Avatar
E. Kurtul 10 yıl önce

YETER ARTIK... BU SEFER İLLE DE MHP.

Avatar
Onur Abbasoğlu 10 yıl önce

Dualarımız senle Başkanım, evel ALLAH ın izniyle bunların elinden alacaksın bu güzel şehri... ALLAH yar ve yardımcın olsun.

Haber'e Git