Polat: “Güzel havaları hizmete dönüştürüyoruz”

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan Can 10 yıl önce

Bayburt şehrinin birde Kaleardı mahallesi var bilmem başkanın mahalleden haberi var mı?

Avatar
Canan 10 yıl önce

Hala hizmet yaptığından bahsediyor. Şu alt yapı rezaletine bir bakın. Tek kelime söyleyebiliyor mu? İçme suyu için tık var mı? Kanalizasyon nereye akıyor? Üniversitenin kanalizasyonu nerde? Erzincan yolu üzerindeki alt yapı nerde?

Avatar
Yavuz Kantarcı 10 yıl önce

Hala hizmet yaptığından bahsediyor. Şu alt yapı rezaletine bir bakın. Tek kelime söyleyebiliyor mu? diyor canan hanımefendi.oku;1-su isale hattı (tamamlandı 2011) 2-doğalgaz (tamamlandı 2012 bayburt türkiye lideri) 3-kanalizasyon (inşaat halinde 25/7/2013 te başlandı) 4-atıksu arıtma (yer teslimi yapıldı) 5-içme suyu şebeke hattı(projesi ve kaynağı hazır İHALE aşamasında) eğer anlıyorsan bunların hepsi alt yapı sen kastediyorsun cana hanımcığım.

Avatar
Salih İşaşır 10 yıl önce

Sevgili Hakan Kaleardı mahallesi başkanın kesintisiz su akıttığı, her eve doğalgaz bağlattığı, 3 üç adet park yaptırdığı, 30 sene sonra şahintepesine ve afetevlere asfalt yol götürdüğü, 300 metre merdiven yaptırdığı, yol güvenliğ için 300 metre duvar yaptırıp 2750 kamyon taş taşıttığı, narkazanı yolunun kaldırımlarını yaptırdığı ve özel pazar kurdurduğu mahelle değil mi?!!!???

Avatar
Yavuz Kantarcı 10 yıl önce

Üniveritenin kanalının nereye aktığını merak eden Canan hanım ! Onu yüksek inş müh mollamahmutoğlu'na sormak lazım altyapı yapıp kanal kotunu mevcuda göre değilde kafasına göre alan bayburtun ermeniden sonra görüp göreceği en büyük zulmün müsebbibine sormak lazım. selamlar...

Avatar
Canan 10 yıl önce

Yavuz bey, bilgi sahibi olmadan gelişi güzel ve tepkisel yorumların kimseye yararı olmaz. Ayrıca, takdire şayan hizmetleri olan kurucu rektörümüze, Bayburtun değişiminin ve dönüşümünün miladı olan insana sokak ağızı ile yakışıksız ithamlar yakışmaz. O kanalizasyonun nehre akıtılmaması için belediyeye yazmış olduğu remi yazılar hem üniversitede hem de belediye de mevcut. Size başka bir örnek daha vereyim. Kurucu rektörün inşa ettirdiği sosyal tesislerin kanalizasyonu nerde? Bu tesisler neden aktif değil? Oradan bir nehir geçmiyor ne yazık ki. Ayrıca, belediyenin izni olmadan kim nereye kanalizasyon akıtabilir.

Avatar
Fatih 10 yıl önce

Kantarcı, kantarın topuzunu iyice kaçırmış. Biz burada dört yıldır öğrencilik yapıyoruz. Kimin kime zulum yaptığını biz daha iyi biliriz. Projelerden bahsediyorsun. Biz hala kireçli tozlu topraklı içme suyu yüzünden her ay duş başlığı ve çaydanlık değiştiriyoruz. Hangi içme suyu hattı değiştirilmiş? depodan şehrin girişine kadar olan mesafede ana borunun değiştirilmesi, şehrin şebekesinin değiştirilmesi ve yenilenmesi anamına gelmez. Coruh pislik kokusundan geçilmiyor. Yalnızca üniversitenin kanalizasyonu değil, nehir kıyısındaki lokantaların kahve hanelerin pislikeride her akşam çoruha dökülüyor. Yahu şu kalenin kendisine bir bakın. Kale arkasındaki mahalleleri geçip, regülatörden sonra Coruh nehrinin kıyısındaki naylon pazarına bir bakın. kurucu rekör mollamahmutoğlu bayburtta değişimin mimarıdır ve miladıdır. Meyveli ağaç taşlanır.

Avatar
Gürbüz 10 yıl önce

Yıllar sonra, Bayburt'a geldiğimde (yıl 2011), değişen iki şey gördüm. Biri şimdiki valiik binasındaki kaymakamık levhasının Valilik olarak değiştiğini. Diğeride şirin bir üniversite kampüsü. Kurucu rektöre selam olsun. Gerisi laf'ı güzaf

Avatar
Ülkü 10 yıl önce

Kurucu rektör bayburttaki ilklerin mimarıdır.

Avatar
Seyit 10 yıl önce

Arkadaşlar. Hatırlarsanız. Kurucu rektör döneminde öğrenci forumu vardı. Şehrin ileri gelenleri davet edilir ve sorunlar bizlerle tartışılırdı. Bu konuklardan biride Haci Ali polattı. İçme suyu çok kireçli ve çamurlu dendiğinde, verdiği cevabı hatırlıyormusunuz? Kirecin kemik gelişimine yaralı olduğunu söylemişti. Başka söze gerek varmı?

Avatar
Şahika 10 yıl önce

Arkadaşlar bir belediye, birileri kanlaizasyonu kot üstteydi ya da alttaydı diye nehire akıtacak siz buna ble bile göz yumacaksınız. sonrada başkalarını suçlayacaksınız. kurucu rektöre gelip, hocam altıyüz yediyüz metre kazı yapamam. Çünkü altyapı zarar görür. hertaraf çamur,toz toprak olur diyeceksiniz. Şimdilk nehre akıt diyeceksiniz. Sonra da o şahsı suçlayacaksınız. Geç bunları. Biz kimin dürüst ve samimi oduğunu çok iyi biliyoruz.

Avatar
Ramiz 10 yıl önce

Arkadaşar uzun söze ne hacet var. Mevcut başkan başarılı olsa. Yeniden aday gösterilirdi. Vekil bile halkın istemediğini söylüyor. O zaman bırakın şu birkaç günlük güzel havaları teneffüs etsin.

Haber'e Git