Milli takım yola çıktı

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sinan 10 yıl önce

Yazıklar olsun yalnız altı sporcuyla mı hani kayak federasyonu başkanı özer ayık bey 8 yıldır harcadığı devasa bütçeyle ne yapmış yine eski tas eski hamam bir kez daha diyorum yazıklar olsun sayın Mehmet BAYKAN ın derhal istifa etmesi gerekir spor emin ellerde olmadığı bir kez daha kanıtlanmıştır.

Avatar
Kayaksever @Sinan 10 yıl önce

Sinan bey kimsin bilmiyorum ama şunu iyi bil ki Türkiye'de Özer Ayık'tan başka bir başkan tanımam geriye dön bir bak ama bu camiadansan neler geldi neler geçti bak

Avatar
Kayaksever 10 yıl önce

Bak kardeşim bu işten anlamadığın kesin kayak sporu bir başkadır, uluslararası bir yarışa girebilmen için fis puanı lazım, sendeki kayakçıların acaba fis puanları nedir biliyor musun? Şu an Türkiye'de o puanı tutturan iki sporcu var onlarda hak etikleri yerdeler, bu işi bilmeden konuşmayalım, kimseyi de suçlamayalım. Özer Başkan Türkiye'de bir çığır açtı, bunu yakın zamanda herkes görecektir.

Haber'e Git