“Sizden daha fazlasını yaptık”

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gürsel Karapınar 10 yıl önce

sayın başkanım az bile söylemişsin , entrikalarla seçimi kayıp ettik..asıl kayıp eden bayburt oldu...gönlümüzdesin, teşekkür ederiz...

Avatar
serdar uzun 10 yıl önce

hükmü başkana çok teşşekkür ederim duruşu doğru oldu. yanlız şeref oruçla şaban kardeş neyin peşinde çözemiyorum. bayburt sizi istemiyor anlayın artık çekilin.

Avatar
Serkan Has 10 yıl önce

Hükmü başkanı neden aday yapmadılar, şanslarını neden zorluyorlar? Bayburt MHP'yi anlamak zor

Avatar
Mehmet Aydın 10 yıl önce

1999 yılından önce bayburt belediyesinin hali acınacak haldeydi. belediye başkanı görev süresi bitimine 2 yıl kala bırakmış samsuna yerleşmiş, işçi, müteahhit, devlet herkes alacaklıydı.1999-2004 yılları arası hem bu kötü durumu düzeltmiş hemde hizmetlerinden dolayı hükmü başkandan allah razı olsun. oturduğu koltuğun hakkını vermiş içeride ve dışarıda çok iyi şekilde temsil etmiştir.

Avatar
Hüseyin @serdar uzun 10 yıl önce

Fitne peşinde olmayı bırakın. Bugün o birlikteliğin mimarları kimi rahatsız etti? Orada olanların hepsinden Allah razı olsun. İl, ilçe yönetim kademelerinden Allah razı olsun, onların bitirdikleri fitneyi küllerinden bile cıkarmaya gücünüz yetmeyecek. Bununla ilgili sorunları olan arkadaşlarda muhataplarına buyursun, delikanlı gibi söylesin. Bunu da yayınlarsın herhalde Bayburt Postası.

Avatar
lokman 10 yıl önce

ne herroda nede merro si̇zi̇n zamaninizda ne olduki̇ bunlarin zamanindada ne olsun bayburt eski̇ bayburt. yavuz şahi̇n gi̇bi̇ bi̇ başkana sirt cevi̇ren bayburta bunlar müstehak

Avatar
serkanhas 10 yıl önce

rumuzumda değişiklik yapmayın sayın editör :)

Haber'e Git