MHP Bayburt Belediye Başkan Adayı Hükmü Pekmezci

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adı lazım değil 5 ay önce

Sadece seçim vakti vatandaşı hatırlayıp , memlekete hizmet edemeyenler tekrar aday gösteriliyor.Memur aklıyla belediye yönetmeye çalışıyor,yönetemiyor,yönettiğini sanıyor. Sanki bu memlekette başka aday olabilecek insanlar yokmuş gibi hep aynı yüzler çıkıyor karşımıza. Sokakları temizletememiş kişiler aday gösteriliyor , bu da bu memleketin basitretsizliğidir , kaderi değil.

Avatar
Erhan Demir 5 ay önce

Hükmü başkanı çok yakindan tanimam ama herzaman icraatlariyla takdir ederim özellikle istihdam konusunda Bayburta çok faydali oldu.Bayburtun en önemli sorunlarindan biri olan işsizliğe el atti.Calismayan bosta adam varsa kendi rahatlarindandir.Ya masa basi işi istemistirler yada rahat kurum ici iş istemistirler.Bunun yaninda en önemli icraatlarindan biride icme suyu aritma tesisidir.İnşAllah bu secimdede hükmü başkan secimi alir.

Avatar
Nivli 5 ay önce

Hayırlı olsun inşaAllah yine Hükmü Pekmezci başkan olur

Haber'e Git