BAYBURT, ŞEHRİNE SAHİP ÇIK!

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ayşe k. 5 ay önce

Büyük bir emek verilmiş yazıya belli, teşekkürler asuman hanim

Avatar
Murat Çelik 5 ay önce

Kitap yapılıp dağıtılacak bir haber. İçi muhteşem dolu bir habercilik örenği. Aksini iddia eden varsa benzer çalışmayı yapsında görelim. Emeğinize sağlık.

Avatar
ÇORuh'un Çoru 5 ay önce

Asuman Hanım emeğinize sağlık, çabalarınız için kutlarım fakat siz de görmüşsünüz ki işin ehlinin ne dediğinin kıymeti yok memlekette. Medeniyeti beton zanneden bir zihniyet sarmış ülkemin dört bir yanını. Koca koca ağaçları kesip, yerine tipsiz ne idüğü belirsiz ithal fidanları getirip ahşap saksılara dikmenin moda olduğu garip bir süreçten geçiyoruz. Bayburt bu kadar yanlıştan sonra eski haline döner mi? Biz göremeyiz de belki çocuklarımız daha yeşil daha yaşanılabilir bir Bayburt görürler(ümit ederiz ki). Yazılacak çok şey var da yazıyla anlatılmaz.

Avatar
ahmet 5 ay önce

Ay batmasın ama güneş doğsun Bayburt'a. Ağaçların da miadı dolarmış demek..Emekleriniz ziyan olmaz inşAllah.
Her gelen Belediye başkanından bir şey ummak boşuna. Herkesin uyacağı ilkeler tüm yurtta tavizsiz uygulanmak zorunda.AYAKTA KALABİLEN TARİH KORUNACAK....BİRİNCİ DERECE TARIM ALANLARI VE AĞAÇLAR ZARURİ OLMADIKÇA KORUNACAK...NEHRE YAKLAŞMA MESAFESİ İHLAL EDİLMEYECEK..BİNALARAIN ALTINA OTOPARK YAPILACAK..ŞEHRİMİZDE YAPILIP YIKILAN HAVUZLAR ÖRNEĞİNDE OLDUĞU GİBİ İSRAF YAPILMAYACAK...

Avatar
Zeynep B. 5 ay önce

Çok güzel özetlenmiş ve emek verilmiş bir yazı gerçekten elinize emeğinize sağlık Asuman hanım

Avatar
F.Koç 5 ay önce

Emeğinize sağlık.Çoruh Bayburtla bir bütün.Umut her zaman vardır.

Avatar
FATMA SERDAF 5 ay önce

Asuman hmm bu üstün gayretinizden dolayı sizi tebrik ediyorum.

Avatar
Ümit ÇEĞİNDİR 5 ay önce

Emeğinize sağlık çok güzel bir sunum olmuş

Avatar
Ümmü Gülsüm B 5 ay önce

Eline emeğine sağlık Asuman hanım Bayburt için çok uğraştın Bayburt’un eksiklerini ve yapılması gerekenleri iyi bir şekilde anlatmışsın

Avatar
Emrullah B 5 ay önce

Emeğinize sağlık Çoruh Bayburt için çok önemli haberin kalitesi de örnek alınası gerçekten teşekkürler

Avatar
Elif ATEŞ 5 ay önce

Bayburt hakettiği yerde değildir. Tüm Bayburt halkının sesi oldunuz. Doğru tespitleriniz ve uğraşlarınız için kendi adıma çok teşekkür ederim umarım artık doğru çalışmalar yapılır ağzınıza emeğinize sağlık .

Avatar
Şükran Kantoğlu 5 ay önce

Duyarlılığınıza çok teşekkürler. Bayburtlu olmadığım halde Bayburt’un doğa güzelliklerinin rant uğruna kaybedilmesine çok üzüldüm. Allahtan dilerim arkanızdan sizi izleyen birileri çıkar. Bir ekol olursunuz. Bu konu sadece Bayburt’un sorunu değil, tüm Türkiye’nin sorunu. Artık bir şeylerin değişmesi gerekiyor. Bu nedenle; sizin gibi duyarlı bilgi birikimi olan bireylere ihtiyacı var. Tekrar çok teşekkür ederim.

Avatar
Ğeyri Dayi 5 ay önce

Mimar kızımız çok emek vermiş belli ki ..gel gör ki kimilerinin siyasi ikbali yada rant ugruna şehir feda edilmiş. Bir de şu Erzurum yolu üzerinde bir "şelale" faciası var...Onu da ben eklemiş olayım. Şu an ki Akp il başkanı'nin memlekete attığı opucuklerden sadece biri. Ödül olarak il başkanlığı verilmiş sanırım yaptığı hizmetlerin(!) karşılığı olarak. Otur ağla gerçekten Bayburt!

Avatar
Ömer 5 ay önce

Bayburt Anadolu Lisesi’nin (BAL) yetiştirdiği ilk mezunlarındandır Asuman Hanım. Memleketinde yapılan yanlış uygulamarı durdurmak düzeltmek için adeta tek başına bir ordu gibi çalışmış. Haberi yayınlayan Murat Bey de BAL ilk mezunudur. Ne kadar değerli eğitimli hemşehrilerimiz var.

Avatar
Mehmet 5 ay önce

Duyarlılığınız ve detaylı bilgilendirmeleriniz için teşekkürler.
Kent mirası ve kültür varlıkları Bayburt'un yitik hazineleri..

Avatar
Davut 4 ay önce

Asuman hanım sizin gibi Bayburt un sorunlarını bilen değerli kişileri yetkili mercilerde görmek en büyük dileğimiz

Avatar
Özer VARDAR 4 ay önce

Siyasete kurban edilmiş bir şehir siz yazmışsınız ama bunu okuyan kaç bayburtlu var acaba söze gelince hep birlikde kükreyen bayburtlu var ama elleri den alınan varlıklara sahip çıkmayan yüz binler var tşk ederim asuman hanım

Haber'e Git