Güler: "Halk barınamıyor, AKP rant peşine koşuyor!"

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet 2 yıl önce

Halk artık Erdoğana güvenmiyor. Yapılmakta olan kötü ekonomi politikaları içinden çıkmaz bir hale geldi. Ülkece bir uçurumun eşiğine geldik. Dış ilişkilerimiz mülteci propagandası altında önemini yitirdi. Halk perişan bir durumdayken lüks ve şarafat içinde yaşayan bir yönetimi vijdanım kabul edemiyor. 2023 yılı özgürülüğümüzün seçimi olacak. İnanıyorum ki bugün yok ettikleri adalete en çok kendileri ihtiyaç duyacak. Umarım çok yakında üretim politikasına ağırlık verirler. Bu ülkenin üretmekten başka bir umut ve çaresi yoktur.

Avatar
Nivli 2 yıl önce

Guvenilecek bir tarafı kalmadiki ülkeyi gıda sıkıntısına sokan zaten erdogan şeker
fabrikalarını sattıkları adamlara bakıyorum da hep yakın çevresi kim ile arkadaş olmuşsa o adam patron olmuş hiç mi fakir bir arkadaşı olmaz bir insanın

Avatar
ALİ 2 yıl önce

Hiç ağlayıp sızlanmayalım. Bu sistemi milletin başına bela eden o elleri kırılası oy verenlerdir, vermeyenlerin vebali günahı yok. Memleket padişahlıkla yönetiliyor. Partili, dost, ahbap, oy verenler, nemalalanlar, malı götürenler bu dünya size de kalmayacak. Devletin dikili bir ağacı kalmadı. Yap, işlet, devret modeli hazine garantili olarak yapılan köprü, otoyol, baraj, havalimanı vs. devleti batırmanın yoludur.

Avatar
Bayburtsevdalısı 1 yıl önce

Ozamanoyollarıkullanmayinolduğuzyerdekalın

Haber'e Git