Yücel: "3600 Ek Gösterge için milyonlarca memur CHP iktidarını bekliyor"

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat 3 yıl önce

Herhalde bu millet sizin deprem parasıyla memur maaşlarını ödediğinizi milletin kuyruklarda yağ mazot beklediğini hastanelerde hastaların rehin alındığını unutmadı şimdi sallıyorsunuz

Avatar
Yavuz 3 yıl önce

Ayrıca o deprem parası dediğin de özel iletişim vergisi ve hala toplanıyor ezberci kardeş. Üstelik 99 depreminde chp iktidarda değildi, iktidar ortağı mhp idi hatırlatayım da bugünkü iktidar ortağına salladığını idrak et chp ye sallarken. Ad hominemi bile usulsüz yapıyorsunuz arkadaş ya

Avatar
Ozan 3 yıl önce

3600 ile 2200 arasında 1400 rakamı var. HER memura polis, imam, hemşire ayırımı yapmaksızın mevcut ek göstergelerine 1400 rakamını ekleyin ve adil bir uygulama olsun.

Avatar
Yavuz 3 yıl önce

Birincisi, bu devletin tarihinde memur maaşlarını ödeyemediği olmamıştır, bu teknik olarak da imkansızdır zira memur maaşları tl olarak ödenir. İkincisi yağ mazot kuyruğu Kıbrıs harekatından ve öncesindeki küresel opec petrol krizinden kaynaklanmaktaydı, halkta para vardı ancak ithal ürün olduğu için arz yeterli değildi, şimdi ise ürün var lakin halkta para yok. Üçüncüsü hastalar şimdi de evde aylarca sıra bekliyor basit bir ultrason için araştırma hastanelerinde aylar sonrasına gün veriliyor ancak paranız varsa o gün dahi ücretli çekiliyor ultrason. Demem o ki artık takım tutar gibi parti tutmayın, adil şahitler olun. 3600 vaadini vereli 39 ay olmuş hani nerde diyeceğinize böyle desteksiz klişe sallarsanız sizi daha çok ağlatırlar, selametle

Avatar
Osman 3 yıl önce

"Doktor ile Hemşirenin, Sağlık Memurunun; İmam ile Müftünün; Emniyet Müdürü ile Polis Memurunun; Hakim-Savcı ile Gardiyanın bir farkı olmasın" mantığını kesinlikle kabul etmiyorum. Makama ve göreve göre katsayı uygulaması olduğu gibi devam etmeli.
Bu şekilde algı oyunlarını millet yemiyor. Başka yollar deneyin artık.

Avatar
Orhan 3 yıl önce

Murat bey öncelikle şunu kabullenelim o bahsettiginiz yillarda devletin geliride gideride belliydi bunlari göz önüne alalim.Hangi zihniyet olursa olsun ben asla bu zamana kadar chp ye oy vermedim ama imkansizlik icinde olan bir iktidar parti o dönemlerde hangisi olursa olsun ayni şeyler yaşanirdi.Gelelim şimdiki iktidar partiye devlete giren paranin haddi hesabi yok.Ha diyeceksinki nerden geldi bu kadar para bu iktidara sayisiz karsiligi var hangisi diyeyim yillardir satip satip yedikleri fabrikalar devlet kurumlari.Uçan kuştan alinan vergiler,Üzerinden gecmedigin köprünün vergisi,fahiş fiyatlarla otoyol vergileri,merkez bankasindan basilan karsiliksiz paralar daha neler var neler saymakla bitmez.O bahsettigin kuyruklar varya suan internette bak izlersin o belgeselleri ama bir yandanda akp nin yolsuzluklarinida izleyin..!!

Avatar
Yusuf 3 yıl önce

Cumhuriyet Halk partisi gitsin öncelikle terörle arasına mesafe koysun.Ülkeyi zırt pırt ABD ye ve Avrupa'ya şikayet etmesin,milli ve yerli olsun ondan sonra milletten oy istesin.Tabi bunları yapabilirse.

Haber'e Git