İşyerleri açılalı 3 gün oldu, hizmet sektörüne sorduk: “İşleriniz nasıl?”

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şingahlı 3 yıl önce

Valla şimdiden yüzde elli kapasite kuralını çiynemeye başladılar bunlar, birkaç haftaya bi daha kapanır esnaf ve halk hemen suyistimal ediyor devletin esnekliğini.

Misafir Avatar
Seko69 3 yıl önce @Şingahlı

Şingahlı rumuzuyla yazıp da şingahlıları rezil etme.. kapasite dolu kural çiğniyorlar diyorsun.. akp kongresini hiç mi gözün görmez. esnaf ne yapsın? belli ki tuzun kuru.. ya da iyi bir hükümet yandaşısın. Bayburt'un eti ne budu ne? zaten işyerlerinin %100 dolduğu nerde görülmüş. Maçlar oynanıyor virüs yok, kongre yapılıyor virüs yok, miting yapılıyor virüs yok, toplantılar yapılıyor virüs yok, tv'yerde diziler, programlar, yarışmalar, tartışma programları yapılıyor virüs yok, esnaf işyerini açtığında virüs var öyle mi? hadi ordan

Beğenmedim! (1)
Haber'e Git