‘Vâkıflar’, Bent Hamamı’na da vâkıf ol!

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ruhi 3 yıl önce

Tarihi eserlere alakanızdan dolayı Gazetenizi ve Gazeteciliğinizi tebrik ediyorum.

Mezardan başkada tarihi eserlerimizin olduğunu ne zaman anlayacaklar.

Ferahşad Bey Külliyesinin restorasyonu için emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Bu zor dönemde bile restorasyon için kaynak ayıran Devletimize Allah zeval vermesin. İnşAllah Bent hamamıda restorasyon kapsamına alınır.

Avatar
Ecdad torunu 3 yıl önce

İvedilikle kültürel mirasımız olan bu eserlerimizin restorasyonunun tamamlanarak gelecek kuşaklara aktarılmasını bekliyoruz...Çok üzüldüm.Gündeme getirdiğiniz için teşekkür ederiz...

Avatar
tahir,recep,erdoğdu 3 yıl önce

g.hanede,olsa,idi,20,sefer,yapılmıştı.,h.ali,polata,b eye,duyrulur.kalın,sağlıcakla

Avatar
AKKOYUNLU 3 yıl önce

Çok güzel bir haber olmuş keşke haber yapılmadan hacıferahşadbey vakıf yetkililerinden bilgi alınsaydı. Uzun süren uğraşlar neticesinde Hamamın projelendirme aşaması tamamlanmış .Gerekli protokeller imzalanmış En kısa sürede yapımına başlanıp Aslına uygun bir şekilde restore edilecektir. Bent Hamamının Aslına uygun birşekilde restore edilmesi için uzun süredir gayret gösteren vakıf mütevellimiz Haluk Akkoyunlu ya Bayburt postasına ayrıca tşk ederiz .

Haber'e Git