"Köyünde Yaşamak İsteyene Bir 'Sürü' Nedenim Var"

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nivli 4 yıl önce

Her kez şimdi koyuncu olur milletin sevdiğinde bu kimse hayvan bakmak istemiyor bir an önce hayvanları paraya çevirme derdinde zaten 6 yılda hayvan bile kalmaz adamın elinde

Avatar
Mtk 4 yıl önce

18 yıl sonra bir gerçeğin farkına varmak. işte bu durum ülkenin yanlış yönetildiğinin resmidir. Projenin adı manidar. peki ben soruyorum NEDEN KÖYÜME GERİ DÖNEYİM? bunun maddelerini de açıklasalar ya.. çiftçiden üç kuruşa alınan mal pazarda, marketti 10-20 katı. çiftçi yerine aradakiler zahmetsiz para kazanıyor. Hayvancılık etse ithal anguslar geliyor mal elde kalıyor. Bayburt'u bilmiyorum ama İstanbulda tarım arazisi sulamak için sayaç takılma zorunluluğu var. ihale kalpazanlarına aktarılan paralar, muaf tutulan vergiler, garanti edilen köprü, hastane giderleri bu ülkenin tarımı, hayvancılığı kısaca üretimi için harcansaydı Ülkemiz şimdi dünyanın sayılı ülkelerinden olurdu. ama biz tersini yaptık, betona paraları gömdük. ve halen de gömüyoruz.

Haber'e Git