Bilirkişi Heyeti'nden Dikmetaş'taki HES Projesine onay yok!

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çoruh'un sesi 4 yıl önce

Bu habere çok sevindim, şirketlerin cebi dolacak diye güzelim doğayı mahvederek, Çoruh'un zaten az olan suyunu çalmak vatandaşa hiçbir fayda vermiyor. Masat bölgesindeki HES'in kime faydası var, elektrik üretiyor da Bayburtlu elektriği ucuza mı kullanıyor? Hem tüm insanların hem de doğadaki tüm canlıların hakkını A şirketi para kazanacak diye satmak hem insana hem doğaya en büyük hakarettir.

Avatar
Rıfat YILDIZ 4 yıl önce

Hasan Çoruh bey,
Sizi kutluyorum.
HES raporu gerekli görmeyenleri ve onları destekleyenleri özeleştiri yapmaya davet ediyorum.

Avatar
Durdu KARADENİZ 4 yıl önce

Çevre katliamına sebep olacak ve yöre halkına büyük mağduriyet yaşatacak olan HES çalışmasının durdurulmasında emeği geçenleri tebrik ediyorum.

Avatar
v.kaldirim 4 yıl önce

Allah razı olsun HES ler doğayı öldürür.

Avatar
Bayburt 4 yıl önce

Milletin adalete olan güveni tazelendi buna çok ihtiyaç vardı.ankaradan ve il genel meclisinden geçen kararların adalete toplaması manidar muhtarın azmi ve kararlılığı takdire şayan

Avatar
Ramazan Kurt 4 yıl önce

Muhtar beye çok teşekkür ederim. Birileri zengin olacak diye 5 köyün arazisi mahv olacaktı.

Avatar
Ozan 4 yıl önce

Muhtar büyük iş başarmış. Hes olan her yerde böyle muhtarlar olmalı. Aynı zamanda bilirkişiyide tebrik etmek gerek. Yerli ve milli bir görev yapmışlar.

Avatar
Hatice çoruh 4 yıl önce

Tüm çabalarına ve gayretlerine teşekkür ederiz Hasan amca. Sen doğru bildiğin yolda çaba gösterirken seni hak etmeyen çok Kişiler var.

Avatar
ebubekir 4 yıl önce

Hasan Çoruh beyefendiye teşekkür ediyorum. Bir yerde maziyi koruyor. Hes'lerden önce çiftçiye gerekli destek verilmeli. Lüks yatlar ucuz mazot kullanırken çiftçi neden İndirimli kullanmasın.

Avatar
Bayburt 4 yıl önce

Nasil Gez köyü tarafındaki Çoruh nehrini yok ettiyseler kimsenin sesi çıkmadı Muhtarim tebrikler

Avatar
Ahmet bekiroğlu 4 yıl önce

Keşke yapılsaydı çok daha iyi olurdu

Avatar
Ünsal 4 yıl önce

Duyarlı muhtarlarımızı kutluyoruz

Haber'e Git