Çoruh Nehri Platformu kuruldu

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
GÜRSEL KARAPINAR 4 yıl önce

Hayırlı olsun....7 dernekten oluşan bu platformun çok eksiği var diyorum..Eczacılar odası var..BARO'dan İnşaat.Müh.Odasından kimse yok...! Acaba bu dernek adına temsil edeceklerin ,meslek dağılımı nasıl..? detaylarını bekliyoruz...

Avatar
Dilara 4 yıl önce

Acaba mutabakatta bu projenin adı Çoruh nehri olarak mı geçiyor yoksa sırf çoruh kenarına bina dikilsin die isminin artık yıldırım çayı olarak değiştilmiş halimi mevcut?

Avatar
Mustafa okumuş 4 yıl önce

Öncelikli olarak dernek hayırlı işlere imza atar inşAllah ve bu çalışmalara başlarken Çoruh nehrinin Bayburt’tan geçen kolunun yıldırım çayı statüsünü değiştirip Çoruh nehri statüsüne alarak işe başlarsalar işte o zaman Bayburtluların desteğini alırlar yok alamaz iseler yine birilerinin dayatmalarına ses çıkarmazlarsa boşuna dernek kurmanın sadece insanların kafalarını bulandırmayın hiç kimseye yararı olmaz başarılar dilerim .

Avatar
Bayburtlu Salih 4 yıl önce

Hani bir söz varya, zararın neresinden dönerseniz ka^rdır diye. Bu sözden yola çıkarak, kurulan bu platformun, ilk başta paralar suya gömülürken ortaya çıkmaları ve itaraz ederek bilimsel verileri ortaya koyarak doğru yolu göstermelerini beklerdim. Tıpkı Asuman hanım gibi, kaldı ki, buna ragmen yinede zararın neresinden dönülürse kardır. Ayrıca bu zamana kadar etkili bir sivil toplum kuruluşu olarak Bayburt un genel menfaatlerine öncülük etmekte yetersiz kalsalarda, Ticaret odası, Esnaf odaları , Baro, Mimarlar Mühendisler odaları, her şeyden önce ilgili bilim dalı hangisi ise , ilk başta listede olmalı; Platformun Çoruh nehri konusunda, Belediye ye ve Bakanlığa kanun teklifi sunarak özellikle şehir merkezinden geçen akar suların en aza 50-100 metre yakınanaa betonlaşma yapılamaz diye madde olmalı diye müracat etmeli. Bayburt ta Çoruh nehri kenarında , yani Bent hamamından, Erzurum köprüsüne kadar sağlı sollu betonlar kademeli yıkılmalı ve burada bulunan, özellikle esnafımızın mağdur o

Avatar
Murat Çelik 4 yıl önce

Çoruh'ta hayatı boyunca çimmemiş, tik tepe atlamamış kişler Çoruh'un ruhunu anlayamaz. Karar verecekler arasında çocukluğunu Çoruh'un için yaşamış kişilerde olmalı.

Avatar
eyüp 4 yıl önce

hersene aynı senaryo bişey yapıldığı yok yapboz yazık günah

Haber'e Git