3. ICADET Sempozyumu'nda 285 bildiri sunuldu

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adem 5 yıl önce

26 Eylül 2019 tarihli YÖK resmi raporlarına göre 2018 yılında Bayburt Üniversitesi Gümüşhane Üniversitesinden daha başarılı olmuştur

Yükseköğretim kurumu (YÖK), 2018 yılı için tüm üniversitelerin yıllık izleme ve değerlendirme raporlarını 26 Eylül 2019 tarihinde açıkladı. Bu raporda tüm üniversiteler 5 ana alanda toplam 45 alt gösterge ile değerlendirildi. Birbirleri ile kıyaslandığında, Bayburt üniversitesi 18, Gümüşhane üniversitesi 13 göstergede öne geçti. Aynı tarihte (2018) kurulan bu iki üniversite karşılaştırıldığında, Bayburt üniversitesinin 2018 yılında daha başarılı olduğu görülür (Tüm üniversitelere ait 2018 yılı raporları-karneleri YÖK sayfasından indirilebilir ve karşılaştırma yapılabilir).

Haber'e Git