Ağustos 2019 Asgari Geçim Endeksi açıklandı

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ozan 5 yıl önce

Yeniçağ gazetesi yazarı Ahmet Takan ın 30 MART 2019 tarihli yazısı "
AKP'li sendika Türkiye'yi eyaletlere böldü!.. " başlıklı yazısı hala internet ortamında olup Memursen e bağlı eğitim bir sen in yayınladığı kitap ile ülke eyaletlere bölünmüş.
Bu güne kadar ne bu kitap toplatıldı ne de açıklama yapıldı.

Sendikanın kafasında bu eyaletlere bölünme var mı? Yoksa kazaen bu kitap çıktı mı diyende yok.

Avatar
ALOŞ 5 yıl önce

Memursen ne yaparsa yapsa memur alkışlıyor. Sıfır zam bile istese üye sayısı ikiye katlıyor. u yıl ne istedi ne aldı ortada. Ses yok seda yok. Kaç dönemdir tek yetkili olarak işe başlayan memursen istediğini alamıyor hatta geçen dönemlerde ses çıkarmadan başkanı imzayı atıp vekil oldu. Ama ne hikmetse hiç bu sendikadan ayrılan memur yok. Memurlar size zam çok bile. Hükümet size sıfırın altında maaşlarınızdan kesinti yapmalı.

Misafir Avatar
sadettin 5 yıl önce @ALOŞ

yıl 2002 memur sen üye sayısı 39.000 yıl 2019 memursen üye sayısı 1.000ç000 u aştı ancak çoğu insan zannederki sendikanın başarısı.asla öyle değil üyelerin büyük bölümü şantaj ve tehdit ile fişlenme korkusuyla üye yapılmıştır.bir kısmı siyasi.bir kısmıda ikballerinin burada olduğunu varsayarak canla başla çalışmaktadır.bu gün mevcut iktidar gitsin bunlar yine eski üye sayısına düşer

Beğenmedim! (0)
Haber'e Git