İstanbul'dan Cumhur İttifakı'na destek

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ubeyd 5 yıl önce

MasAllah,,,,ama MILLET den yanayım

Avatar
İsmail Enver 5 yıl önce

İstanbul'da dernek başkanı olan muhteremlerin ortak özelliği en büyüğünden en küçüğüne kadar dernekleri akp seçim bürosu olaak kullandırmalarıdır. Yazıklar olsun.
Biri gidiyor biri geliyor bi bitmiyorsununuz yav. Unutmayın AKP var diye Bayburt'lu var olmadı. Kendi şahsi borçlarınızı kendi vicdanınızdan ödeyin. Bayburt halkını alet etmeyin sayın başkanlar.

Avatar
Emre ekol 5 yıl önce

Bal tutan parmağını yalar sözünün görseli

Avatar
Halk 5 yıl önce

BarekAllah...Cumhurdan yanayım...

Avatar
hikmet 5 yıl önce

yazıklar olsun siz nasıl sivil toplum kuruluşusunuz cumhur ittifakına destek falan değil akp ye destek programı yapmışsınız STK'lar tüm siyasi partilere eşit olur bunları yazıyoruz başkanlar Bayburtumuza geldiğiniz zaman sakın siyasi partileri ziyaret etmeyin sadece askeri olduğunuz akpye gidin tamam mı anlaşıldı galiba eyyamperestler....

Misafir Avatar
İsmail Enver 5 yıl önce @hikmet

Yani cumhur ittifakına destek olurlarsa demokrat mı oluyorlar? İki ittifaka da aynı şekilde yaklaşmaları gerekmez mi? Adalet anlayışınız bu mu ?

Beğenmedim! (0)
Avatar
Yavuz 5 yıl önce

Hangi stk dan bahsediyorsunuz yahu siz guldurmeyin adami..
Bakin bakalim bu baskan kac kere vekil olmak icin cabalamis?
Tahmin edin hangi partiden?

Avatar
ALOŞ 5 yıl önce

Her şeyi getirdi de TREN KAÇTI Bayburt tan. Bakalım kara tren gelecek mi?

Avatar
Acem 5 yıl önce

Bu vakıf ve dernekler siyaset yaparak hemşehrilik ruhunu zedeliyor.vakif ve dernekler ne sonradan görenlerin nede siyasilerin oyuncağı değildir. Stk kullanarak milletvekilli olma yolu geçerli değildir tahsil eğitim bilgi uzmanlık yabancı dil liyakat gereklidir.

Haber'e Git