Doç. Dr. Ruhi Ersoy Bayburt’ta

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
muhammet kara 5 yıl önce

dedem korkut diyarı atalarının ruhu olan ırmak deyip kutsal gördüğü çoruhun evlatları vatan bayrak ezan diyince hepsinin gencosmanlaştığı bayburlu bizde sizdeniz bizde sizdeniz.bize yakışan cinimacine üc hilalli bayrağı dalgalandırmaktır.

Avatar
Lor dolmasi seven adam 5 yıl önce

Valla eğri oturup doğru konusalim simdi, helal olsun ak partiliyim 31 marta kadar mhpliyim ama...sadece cumhurbaskanimla devlet bahceliyi ayni cumlede ismini kullanan sadece siz oldunuz helal olsun izmir ankara istanbul daha onemli bayburtta ak da alsa mhp de alsa ikisi de bizim dedi onemli olan büyük şehirler dedi cumhur ittifakı dedi beka dedi ama gelen 5+1 bakan sadece ak parti dedi bu yuzden bir kez daha diyorum 31 mart gününe kadar MHP liyim ben ve 2 ailemin 13 oyu annenizin ak sütü gibi helal olsun...cumhur başkanım seni cok seviyoruz ailecek verdigimiz oy cumhur ittifakina yeni kapı ruhuna helali hoş olsun...

Avatar
İsmail Enver 5 yıl önce

Muhterem Ruhi Ersoy neden cumhur diye anlatmana gerek yok. Ülkücü hareket nezdinde sıfırlandınız. Siyasette var olmanız için Akp'nin kanatları altına girmekten başla çareniz yok.Zaten beka dediğiniz şey de Bilgenizin koltuk bekası.Siz dememiş miydiniz kızıl elmamız Cumhur başkanı olarak Tayyip beyi seçtirmek diye.Kesin olan birşey var o da ülkücülerle yollarınızı ayırmış olmanız.

Avatar
ALOŞ 5 yıl önce

Beka ya hiç değinmemiş. Demek ki Beka olayı yok. Sadece seçim olacak ve adalet yerini bulacak. Yani dürüstler kazanacak. Yani Halk adil yönetilecek.

Haber'e Git