İyi Parti adayı Özyıldırım, projelerini anlattı

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
özcan 5 yıl önce

sayın yunus özyıldırım özellikle yap sat işi yaptığı için kentsel dönüşümü sıla kentte ihaleleri nasıl yaptıysa yapar işi bilen adam bence para kazanmayı öğrenen adama belediye teslim edilmeli yani yunus özyıldırım ticari zekası ile belediyeyi yönetir kabiliyeti fazla bir aday bayburt onu tanıyor o bayburt u o efsane sıla kent başkanı ve efsane artık ticarette her türlü becerir her türlü ama

Avatar
Mantıklı 5 yıl önce

Güzel projeler. Akp nin projeleri gibi yalan yanlış değil. Şu an da çarşıda yalan projelerin gösterimi var sürekli. Ne yaptınız ki ne yapacaksınız?
Yunus bey iyi partide olmasaydı kesin seçilirdi. Fakat chp hep ve bilmem hangi partiyle ittifak yapan bir parti bayburttan başkan çıkaramaz.

Avatar
Rahman 5 yıl önce

Yunus bey geçmişten beri tanınan, sevilen ,babacan ve bayburt dokusuna en uygun başkan adayı olarak öne çıkıyor.. Fatih bey be Hükmü beyin biraz daha halktan kopuk elitist bir yönleri olduğu aşikar.. Belediye seçimlerinde halktan birinin başkan olması ve siyasi kimliğin çok ön plana çıkmaması gerektiğini düşünüyorum.. Bayburt için sayın Özyıldırım halkın reis olması demektir umarım bu fırsat heba edilmez...

Avatar
a.mehdi öztürk 5 yıl önce

genar arş bayburt anketi"c.hur ittifakı yüzde 90-millet ittifakı sınıfta kaldı.??
galiba sn hükmü bey önde gözüküyor.!!!.

Haber'e Git