Unutulmayan Vali Ali Haydar Öner'i kaybettik

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa holoğlu 6 yıl önce

Devlet Adamı...Rahmetli Valimiz Recep Yazıcıoğlu'nun en sevdiği saydığı Vali..Recep Yazıcıoğlunun selamıyla Bayburtta tanıdık ve Bayburtu Ülkemize turizmde Basın olarak tanıtmaya da özen gösterdik...Aynı olayı Isparta da yaptık...Ülkesini seven yiğit Devlet Adamı..Ruhu şad olsun..Mekanı cenneti firdevs olsun..

Avatar
Bayburtlu 6 yıl önce

Sayın valimizden sonra birçok vali geldi değil simalarını isimlerini bile hatırlamıyoruz onu hafızamıza kazıyan riyadan gösterişten uzak milletine ve devletine hizmet etmesiydi Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Avatar
Ağaçcı 6 yıl önce

Allah gani gani rahmet etsin bayburt sevdalısı bir devlet buyugümüzdü memleketimize yaptıkları asla unutulmaz..

Avatar
Ruken 6 yıl önce

Çocuklarına başsağlığı diliyorum. Değerli ve mütevazi bir aile. İdeolojik olarak çok uçlardayız ama hakkını yememek gerekiyor.Çocuklarını muhteşem yetiştirmiş bir baba asla bulunduğu konumunu kullanmayan bir siyasetçi. Keşke daha fazla yer verilseydi tv ve gazetelerde. En iyi haberi siz yapmışsınız. Bir HDPli olarak bunu söylüyorum. Çocuklarına sabır diliyorum

Avatar
Safak Güngör 6 yıl önce

Aslan dağında her nefes alışımda seni hatırlayacağım. Allah rahmet etsin..

Avatar
Hacı Dursun Yaşaroğlu 5 yıl önce

Allah rahmet eylesin Bayburt ilimize gelmiş geçmiş en değerli valiydi.Aslan dagi ormani gibi bir çok eser bırakmıştır rahmetle anıyoruz.

Haber'e Git