İyi Parti kurucu başkan Süleyman Burç ile devam etti

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misfir 6 yıl önce

akp boşuna hayal kuruyor bayburtta MHP gideceyi adres iyi parti .

Avatar
Hasan Ali 6 yıl önce

Yeni bir parti inşaAllah eski partinin yapmadıklarını/yapamadıklarını yapacak inşaAllah.Kan kirlendi.Mikrop bulastı Kanın tazelenmesi gerekir. Ülkücüler o hakaretleri yiyecek kadar küçülmedi.Baktı durum tehlikede ďüşmana sığınmak yok.Teslim olmak yok.Ölmek varsa gerekirse ölünür.Bu dava beşbin şehidin vebalini taşıyor.Öyle kolay kolay pes etmek yok.Miskin miskin oturmak yok.Zorbalık,diktatörlük yok.Bu oylar makarna karşılığında verilen oylar değil.Her biri altın değerinde bilinçli olarak verilen oylardır.Ben oy verecem sen orda mıyıl mıyıl oturacaksın.Yok öyle bir şey.

Avatar
Celal çalışkan 6 yıl önce

Allah utandırmasın hayırlı uğurlu olsun iyi bayburt iyi Türkiye demektir.

Avatar
ALOŞ 6 yıl önce

Şimdi bir sürü yorum olacak ve Süleyman Hoca şunu yaptı bunu yaptı diye. Sonra sıkılacağız ve diyeceğiz ki kardeşim yeni bir parti ne yapabilir ki.

Avatar
efsane 6 yıl önce

yorum yapmaya değmez

Haber'e Git