Bayburt Diyanet Sen’den Adnan Oktar hakkında suç duyurusu

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Başka iş yok 6 yıl önce

anadolu yakası bayburt platf.ist farkınız yok. Ahlak dersi vermeyin. Farkınız yok diyorum. Bu ülkede 45 çocuğa tecavüz edilirken sesiniz çıkmadı. Kamu arazileri yağmalanırken sesiniz çıkmadı. Ali Ağaoğlu "İstesem tüm İstanbuldaki kadınları yatağa atarım" derken sesiniz çıkmadı. Cengiz inşaatin sahibi tüm milletin mahremine dolu dolu küfrederken sesiniz çıkmadı. Bunlar Ahlaka uygundu birtek Adnan Oktar değildi öyle mi?
Geç arkadaşım geç.
Herkes olmuş Adnan Oktar. Yada herkesin içinde yaşar olmuş bir Adnan Oktar

Avatar
Başka iş yok 6 yıl önce

Başka bir işiniz yok ki zaten. sacma sapan konularla ugraşın, abuk,subuk bildiriler yayınlayın. Zaten bu ülkenin her şey mükemmel bir Adnan ve Kedileri ahengi bozuyor. Bir de sol elle yemek yemenin şeytani tarafı
Hiç bir farkınız yok. Adnan Oktar dan bir farkınız yok. Onun kedileri var sizin koyunlarınız.
Kedi kediye koyun koyuna
İdare edin gidin işte

Avatar
Ulubatlı 6 yıl önce

Bu Adnan oktar şarlatanı Dinimize fitne sokmak için görevlendirilmiş aynı feto gibi onun başka bir versiyonu olduğunu yenimi anladınız? bu açıklamalar keşke daha önce yapılsaydı. Bu haşhaşiler boş durmuyor bir kanalı ele geçirip dilediği gibi Dinimiz hakkında atıp tutan bir misyon üstlenmişler.Bir bakıyorsunuz Cumhurbaşkanımızı eleştiriyor bir bakıyorsunuz yere göge sığdıramıyor.Rahmetli Erbakanı Türkeşi Devlet bahçeliyi övüyor bunu da niye yapıyor kendilerine bir şey olmasın zarar gelmesin diye sonra yanındaki boyalı badanalı kadınlarla alem....Bu kişi neye hizmet ediyor hala anlamayanlara kanalında gösterilen programların içeriği mehdi üzerine kurulu yayınlarla da süsleniyor.Allah aşkına feto gibi Alpaslan Kuytul ve adnan oktarı'da terörist listesine alınmasını sağlayın.Ülkemizde ajan haşhasi, vatan haini,terörist furyası aldı başını gidiyor. bunun önüne Adaletimizin el atması lazım.yargılayın gereken cezayı verin bu Millet ne çektiyse bu bukalemin gibi her renge girenlerden çekti.

Avatar
Avare 6 yıl önce

Boş işlerle uğraşacağınıza müslümanlara dini bilinç verin

Avatar
anadolu yakası bayburt platf.ist. 6 yıl önce

başka iş yok diye diye ,ahlaki çöküntü başlıyor,adnan oktarı kınıyor,gereken cezanın verilmesi arzumuzdur.diyanet sen derneğini tebrik ederiz.

Haber'e Git