Bayburt, 11 dernekle temsil edildi

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adem Gülsüm 6 yıl önce

Yorumlar yayınlanmıyor dernekler devlet desteğiyle ayakta duruyorlar.Bayburtu sürekli aynı insanlar temsil ediyorlar.Fuardaki temsil edenlerin hiç kültürel tanıtımları yoktur.Tüyapta ki son rezaleti unutamıyorum bayanlar kadın derneği valilikten aldıkları para ile günlerini gün ediyorlar.Bu işi Tamamence kültür müdürlüğü organize etmeli yiyicileri uzak tutmalı bedava tatil eğlence ye kürküm ye dönemi bitmeli sayın valim olaya el atın lütfen.

Avatar
Savaş bey 6 yıl önce

Yeter artık bu işin kaymağını sizler yediniz yetmedi bayanlari devrevreye soktunuz bayburt valilik size çalışıyor.

Avatar
BOŞVER 6 yıl önce

KARDEŞİM BIRAK 11 111 DERNEKLE DE KATILSA BOŞTUR FAYDASIZDIR ÇÜNKÜ REKLAM YAPILMIYOR BAYBURT YETERİ KADAR STANDLARDA TANITILMIYOR ORAYA GİDEN İNSANLAR SADECE PARA ALIYORLAR O KADAR BAŞKA İŞ YOK TRABZONLULARI BİRAZ ÖRNEK ALIN ADAMLAR ÇOK İYİ TANINMALARINA RAĞMEN HER YIL ANKARADA İSTANBULDA FERSHANE DE FARKLI YERLERDE ÇOK İYİ REKLAM YAPIYORLAR

Avatar
Vatandaş 6 yıl önce

Devlet i soyan soyana bu devletin ayakta kalabilmesi mucize. .Her 3 kişi bir araya gelip dernek adı altında devleti sömürme derdine düşmüş. ..

Avatar
[email protected] 6 yıl önce

Yiyin efendiler, yiyin; patlayıncaya, çatlayıncaya kadar yiyin!
Memleketi yiyin. her yerden yiyin

Avatar
Ulubatlı 6 yıl önce

Her taşın altından bunlar çıkıyor yorumlardan da anlaşıldığı gibi.Götürdükleri tüm paralı işler bunlardan sorulur.ekip has götürdüğü gibi kılıf uyduranlarda işi biliyor. ne hikmetse ihale hep bunlarda..Fuar; buz dağının görünen kısmı görünmeyeni siz düşünün...makam mevki para..her şeye el atmışlar suç var ceza yok..araştırılsın bak neler çıkıyor...

Haber'e Git