Yıldırımtepe’den Bakan Ağbal’a teşekkür

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sanayi Esnafı 7 yıl önce

Bakana yalakalıkta sınır yoktur.Ticaret odasından tutun herkes aynı bu yüzden hizmette hep geri kalan Bayburt.

Avatar
metin 7 yıl önce

hangi bereket göç ve işsizlik karalanarak artıyor kendinizi kandırmayın güneş balcıkla sıvanmaz

Avatar
Murat 7 yıl önce

Bayburtta ziraat odası başkanısın hemde çiftçisin Bayburt ta üç ürün yetiştirilecek diyorsun hiç bir şeyden haberin yok yazık arıcılık Başkanı aynı her şey aynı bilgi sahibi olmadan makam ve fikir sahibi olan Bayburt vah beni vah beni

Avatar
Çiftçi 7 yıl önce

BAskanim yaptığın başkanlık kongresini bile çiftçiler den g izleyerek kendi kendine başkan sectiriyorsun. Bakanımız a çok teşekkür ederiz ama anlattığınız gibi çiftçi o kadarda halinden memnun değil sizinde bildiginiz gibi çiftçiler mesleğini bırakıp işkur ve güvenlikcilik yani devlet te asgari ücretle iş arıyorlar bu acı gerçekleri saklamayiniz. ..

Avatar
Sanayi Esnafı 7 yıl önce

bu şehir ne çektiyse yalakalık yapanlatdan çekti Bayburt şuan ülkenin en rezil ili ne yollar nede kaldırımlar düzgün.Bakanın katkısı sıfır kimsenin umrunda değil.Şahapta yok esnaf kan ağlıyor kimsenin durumu iyi değil göç kaçınılmaz olmuş.

Avatar
vatandaş 7 yıl önce

Başkan bunun karşılığında artık kendine özel kredi , hayvan , yakınlarına işkur vb. işleri artık hak ettin....

Avatar
Mete Durak 7 yıl önce

Bu tür başkanları görünce neden hep geri gittiğimizi daha iyi anlıyorum sanayi esnafı haklısın burayı boşuna bekliyoruz.Soğuğunu boşuna çekiyoruz üstelik en pahalı il

Avatar
Esnaf 7 yıl önce

Başkan teşekkür teşekkür yahu bir şeyler araştır eksiklikleri tespit et onları talep et bakana ne teşekkür için haber yapıyorsun herkes işini yapsın artık bırakın teşekkürü salonlarda birbirinize plaket vermeyi iş yapın şehrin içini bırakmış belediye başkanı daga yol yapıyor hangisini anlatalıp bıktık usandık .

Avatar
ALOŞ 7 yıl önce

Yılda 3 ürün ne olabilir. Hem de Bayburt ta. Yoksa tarlalar sera mı yapılacak.

Avatar
yorum yanan kişiler 7 yıl önce

Adam sulama yatırımlarından dolayı bakana teşekkür ediyor. En normal ve olması gereken şey. siz haberi okumadan yol, kaldırım, belediye, işsizlik diye adamı eleştiriyorsunuz. oysa bu memleket tez meziyeti eleştirmek olanlar yüzünden geri gidiyor. bi rahat bıirakın da memelektte güzel bi şeyler olsun..

Haber'e Git