İlk mezunlar okulun ismini geri istedi

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bayburt gençlik platformu 8 yıl önce

ilk lise mezunları,nın bir çoğu,il dışında,dolayısıyla"konsey oluşturup"tarihi Bayburt
için"proje üretmelerini"bekler en derin saygılar sunarız.
pratik örnek:Bayburta"devasa müze"neden olmasın.

Avatar
H:Haluk AKKOYUNLU 8 yıl önce

H.Haluk AKKOYUNLU 5 gün önce
Duygusal bakmayalım Lütfen.. Burada Bayburt lisesi YIKILMIYOR ..TARİHİ DOKUSUYLA DA OYNANMIYOR...Bilakis EFSANELEŞİYOR..Bayburt lisesi ilçe statüsüne göre yapılmış bir okuldu. Öğrenci kapasitesi de bu kapasiteye göreydi. Ancak şimdi şartlar değişti kapasite arttıkça arttı ve şehrin göbeğinde o lise beni burdan al diyor..Dikkat edin okul yerinde duruyor bina yok olmuyor..Öğrenci kapasitesinin eskiye göre sınırlandırıldığını varsaysak bile artık sosyal alanları olmayan okullarda kimse okumak istemiyor..ve şehrin göbeğinde olmuyor artık..Orası Çok güzel bir belediye binası olarak hizmet verebilir.. Bu çok büyük bir ihtiyaçtır ve o tarihi yapı Bayburt durdukça orada bu şekilde durur ve yaşar herkeste oranın Bayburt lisesi olduğunu bilir yani.. Orası Belediye binası olmalı bu doğru bir karardır.. Bu konuda Bayburt da bir anket yapılabilir. Müthiş bir Belediye Sarayı olur.. Hem o tarihi bina korunmuş olur. Hem de Bayburt Belediyesine kavuşmuş olur.

Misafir Avatar
newyorkta bayburtlu 8 yıl önce @H:Haluk AKKOYUNLU

belediye 20 veya 30 yıl sonra,yıkar alt katları dükkan olur satılırsa.!!,o zaman bunun
hesabını kim verecek.???,sn yavuz şahinin yaptığı gibi.?????

Beğenmedim! (0)
Avatar
AHMET KOCATÜRK NİWYORK 8 yıl önce

isim hakkı kavgası yerıne
öğrenci sayısı fazlalığıyla öğrencileri yarım puanla sınıfda bırakan gelecek yılda sınıfda bıraktıkları öğrencilerin okula gelmemelerini sağlayan karaktersizler zerzek beyinler bence beyin tomogrofisi çekilsin utanmaz arlanmaz 49.61 ortalaması olan bir öğrenciyi sınıfda bırakacak kadar zerzeklerin yönetdiği bir okuldur..dağdaki teröriste yaşam hakkı veren devlet bayburtlu evladını okuldan soğutmak için herşeyi yapacak kadar ruhsuz bayburtlu denilen ruhsuz şahsiyetsizler..sınıfda kalan öğrencilerin ehsabını vebalını kim verecek o çocuklar şimdı okulu bıraktılar gitse bonzai eroın kokan sigara içki içse bunla gururmu duyacaksını. sizn memleket sevdanızın ALLAH belasını versin..şerefsizler..okuyun beni mahkemeye verin bu hesap burda bitmedi...

Avatar
Yücel Ölmez 8 yıl önce

1978/1979Bayburt lisesi mezunlarından.. Okulumuzun Bayburt lisesi olarak kalmasını iStiyorum.

Avatar
fikret dilebalta 7 yıl önce

lor dolmasını yiyin fakat hakkını verin,şöyleki,imza kampanyası başlatın"niçin"y.hızlı
tren bayburttan geçsin,güzel olmazmı.!!!,kelkitten geçecekmiş.!,basından...iyi akşamlr

Avatar
Davut KARADENİZ 8 yıl önce

Şu resimler yakından gösterseydiniz de şaban hocamızı İsmail hakkı hocamızı İshak hocamızı bir görseydik olmazmıy dı ?

Haber'e Git