"Terörü ve terör destekçilerini kınıyoruz"

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali 8 yıl önce

ya sizde hiç mi utanma yok. neyi kınıyorsun. bu işleri başımıza sizin şartsız şurtsuz desteklediğiniz sizinde destek verdiğiniz akil adamlarınızla çıkıp millete anlatmaya çalıştığınız çözüm sürecinin eseri değilmi. sadece yazıklar olsun diyorum.

Avatar
Figen 8 yıl önce

Hocam size canı gönülden katılıyorum inşaAllah daha büyük acılar yaşanmaz.

Avatar
bekir sen 8 yıl önce

Su aciklamalara katiliyorum diyecegine hala fitnelik pesindesin ali

Misafir Avatar
ali 8 yıl önce @bekir sen

bekir sen kardeş bir insan tükürdüğünü yalamayacak. burda fitnelik yok. bu hainleri saraylarda kim ağırladı. bunlarla gizli görüşmeleri kim yaptı. kandili, kotesteki köpeği kim muhatap aldı. kandan kimin beslendiğini bu millet gördü. bu gencecik yaşta şehadet şerbetini içen şehitlerimizde bunların vebali yokmu. eleştirmek, yanlışları görmemek, söylemek ne zaman fitnelik oldu. yine yazıklar olsun diyorum.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Omer 8 yıl önce

Fikret Hocam onca yildir din kulturu dersimize geldiniz, o kadar guzel seyler ogrendik ki sizden. Tam bir Bayburt Adamligini, durustlugunu ogrendik. Fakat yillar sonra makamlar, genis koltuklar gelince, sizin gibi bir sahsiyet bile kuzularin sessizligine burunmus. Cikip tek bir kelime edemiyorsunuz korkunuzdan, rahat makaminizi kaptirmamaktan. Bu teroru basimiza bela eden yoneticilere tek bir kelime etmenizi bekliyorum: "yanlis yapiyorsunuz" diyebilin sadece ve sadece

Haber'e Git