Memiş: "Belediye binası yıkılacak"

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KALO 8 yıl önce

BİRİZ YAPIN BİRİZ YIKIN...

Avatar
mehdi 8 yıl önce

değerli başkan saray bahçesindeki ek valilik binsaının yıkılması,doğru değil,eğer
yıkılacak ise*11 katlı t.o.binası yıkılmalı,lütfen siyasi manevra yapılmasın,bu milletin
parası yok olmasın,yazık,Allah hesap sorar.??

Avatar
ali 8 yıl önce

hayırdır bu aralar gezen gezene proje sunan sunana ha gayret büyükşehir olmaya az kaldı:))maalesef bu söylemleri söylenlerde bizler gibi sadece lafta kalacağını iyi biliyorlar.benim başkana önerim biraz daha az fotograf çekilsin ve kale ardından bayburtun önüne bir set yapalım içini su dolduralım içinede bir kaçtane timsah atalım ki yüzmeyi bilenler kaçamasın.

Avatar
Polat 8 yıl önce

Yaptığınız işi çok güzel yaptınız da onlar kaldı.Altyapı diye diye milletin anasından emdiği sütü burnundan getirdiniz.Kasım'ın sonunda bitecek dediniz o da tutmadı.Boş vaatler vermeyin insanlara.Yollar , kaldırımlar tozun pisliğin içinde.Bir yağmur yağdı mı her taraf çamur.Siz belediyecilikten zerre kadar anlamıyorsunuz.Dışarıdan belediyeler yapsın.Aman elinizi atmayın bu işe!

Avatar
seko69 8 yıl önce

Belediye binasının şehrin dışında bir alana yapılması şehri büyütecektir. kız meslek lisesine taşındıktan sonra belediye binasını yıkmanın bir anlamı yok.,.mevcut bina neyse kız meslek binası da o olacaktır. ha beyefendiler MAKAM derdine düştükleri için Kız Meslek Binasını Başkan Binası, Korkut Ata binasını da hizmet binası yapacak.. lükse ve keyfe bak.. Burdan Başkan, yönetim, il teşkilatı ve vekillere sesleniyorum. gurbetçilerin önerilerine kulak asmayın.. onların derdi Bayburt'un gelişmesi, kalkınması, şehirleşmesi değil..onlar Bayburt'u nostaljik bir şehir gibi görmek istiyorlar. bu da Bayburt'un geri kalması demektir. Şahap Beyin önerisi yerinde; "Mevcut şehir yapısı ile oynasan da değişmez". çünkü coğrafi ve fiziki yapı buna müsait değil. en mantıklısı Belediye, valilik, askeri binaları yıkılarak şehir dışına yapılmalı ve yeni şehir oluşturulmalı.. mevcut mahalleler ve yerleşim korunarak..

Avatar
bahri bayburtlu 8 yıl önce

sn başkan projeler güzelde,çoruh nehrinin bazı bölgeleri,ne yazık,ki.!!,bazı binaların
ve işyerlerinin konsolları çoruh nehri üzerinde 2-3 metre.sit alanını aşmış durumda??
çoruh nehri kurtulmayı bekliyor!!???

Avatar
hakan elçi 8 yıl önce

çoruh nehri üzerinde çıkntılar balkonlar var,değerli başkan bu durumlar düzeltilmeden,projenizin hayata geçmesi mümkün değildir,yazık.

Avatar
hakıkat 8 yıl önce

Tilkinin 9 projesi varmış 9 da tavuk yeme üzerine imiş .başkanın aklı fikri kızmeslek lisesi binasında.bu yetmez miş gibi birde Korkut ata anadolu lisesi binasi dillendirmeye başladı.Gençliği ihmal ederseniz imar ettiklerinizi o gençler tarumar eder.

Avatar
metehan ermiş*trabzon 8 yıl önce

sayın başkan bayburt için en önemli durum "taşhan etrafındaki dükkanlar istimlak
edilerek,"hayata geçmeli"kırk çeşmeler ve diğerleri bayburtun kimliğini ortaya çıkaracaktır,ilavetende taş yapıt olan yıldız garajı caddesi de unutulmamamlı.!!!

Avatar
ALOŞ 8 yıl önce

Bayburt bu projelerle şaha kalkacak da ya yollardaki çukurlar yada kesilen sular. Bunları söyleyince sanki bu anlatılan projeler başka bir mahal için gibi.

Avatar
Safak Güngör 8 yıl önce

Belediye binası dahil saat kulesine kadar olan binaları yıkın oylar bende...

Avatar
Gürsel karapınar 8 yıl önce

Sayın başkanım inşAllah diyoruz, içimiz karardı böyle güzel haberler duymak istiyoruz...Takipçisi olacağız......

Avatar
halit aktaş 8 yıl önce

sayın başkan projelerin beni ziyadesiyle memnun etti.malesef yapacağın oto park Bayburt için cinayet olduğu kanısındayım ilğili bölgenin sıkışık olan trafiğini iyice felç deceksiniz orası iyi yer altı çarşısı olur.çözüm ve önerilerimi yoruma dökmek mümkün deyil saygılarımla

Avatar
bayburt halkı 8 yıl önce

bayburtun 9 tane köprüsüne isim takıldı tekrar söküldü,?,yapılacak işlerin "bayburt
kent konseyi oluşturulmalı.!!!,ki yapılcak işleri herkes takdir etsin,lütfen
"hakan elçiye katılyoruz.slm.

Avatar
Pazar 8 yıl önce

Kapalı pazar isabetli olmuş ama hale beklıyoruz

Avatar
Bayburt lu Salih 8 yıl önce

Sayın başkan sizin başkanlığınızdan önceki dönemlerde, Bayburt dışında yaşayan Bayburt lular olarak yorumlarda bulunmuştuk, eski maliye binasını sahibi maalesef Bayburt esnaf sanatkarlar odasına seslenerek Bayburt/un asıl sahipleri esnafıdır gelin siz belediyeye ve devletin tüm birimlerine mesaj vererek bu alanı çoruh nehrinin kıyısında olması hasebi ile şartlı yeşil alan için belediyeyey devredin ve sizden oda olarak bu davranışınız örnek teşkil eder belediye sizlere başka yer ( isterseniz arazi veya elinde varsa bina) tahsis eder şehrin çehresi değişir; Fakat esnaf odasına ve şehre vizyon katacak olan belediyemiz ve kadroları olmalı

DEVAMI İÇİN TIKLAYIN ►►►http://www.bayburtpostasi.com.tr/gundem/memis-belediye-binasi-yikilacak-h12857.html

Bayburt Postası
DEVAMI İÇİN TIKLAYIN ►►►http://www.bayburtpostasi.com.tr/gundem/memis-belediye-binasi-yikilacak-h12857.html

Bayburt Postası

Avatar
Bayburt lu Salih 8 yıl önce

Bakın Samsun',Eskişehir'e kısmen Amasya'ya v.s. saat kuleden bakınca kale ihtişamı ile bize bakması lazım ama aşağıdan yukarı bakınca böyle ihtişam yok, saat kule yıldız garajı, taşhan, kırkçeşmeler, ulucami bir bütün halinde olmalı takibi buraları gün yüzüne çıkarırken iş yeri ve konutu olanlarında mağdur etmeden ve Bayburt'ta kalmalarını sağlayarak bu çalışmaları yapmak lazım

Haber'e Git