Bayburt taşı ile ilgili uydurma habere TRT'yi alet ettiler

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatih 8 yıl önce

Bayburt taşından yapılan bir eser Ankara'nın Gölbaşı İlçesi Seğmenler Mahallesinde bulunan "Bilal-i Habeşi Camii" dir. (Halk Ağzıyla Bayburtluların Camisi) Bu camimizin taşları, Gölbaşında yaşayan Bayburtlular tarafından Bayburttan getirilerek cami inşaa edilmiştir.

Avatar
Semavi Ardahan 8 yıl önce

'60 yıldır bu memlekete ne faydanız oldu?' diyen çakma muhabirlerin utanıp sıkılacağını sanmıyorum ama haberciliğin ne ve nasıl olduğunu anlamışlardır umarım... Teşekkürler Bayburt Postası

Avatar
Şükrü Haliloğlu 8 yıl önce

Teşekkürler Bayburt Postası. Hiçbir araştırma yapılmadan o haberi yapan ve yayınlayanlara 'gerçeği' bilme şansı sunduğunuz için.

Avatar
DAMBABADUMBABA 8 yıl önce

OSMANOĞLU; BAYBURTUN TRTDE GÖSTERİLMESİNDEN RAHATSIZ OLAN BİRİMİ VAR? VARSA ANLAT BAKALIM NASIL RAHATSIZ OLMUŞLAR. REKLAMIN İYİSİNİ KÖTÜSÜNÜ REKLAMIN YALANI VE DOĞRUSUYLA KARIŞTIRMA :)))

Avatar
BAYBURT LU 69 8 yıl önce

AYRINTIYA TAKILMANIN ANLAMI YOK ÖNEMLİ OLAN BAYBURT UMUZUN REKLAMI ....

Avatar
mostar 8 yıl önce

Mostasrı boşver yurt dışında daha bir çok eser bayburt taşından yapılıyormuş?? mostara değilde gidip gelip şu bir çok lafına takıldım==))

Avatar
rahmi 8 yıl önce

iyide trt ye kim veriyor???

Avatar
Mehmet osmanoglu 8 yıl önce

Reklamın iyisi kötüsü olmaz .Siz Bayburt'un tanitiminin TRT de gösterilmesinden bile rahatsız oluyorsunuz.3 senedir hangi elle tutulur bir faaliyetiniz olmuş ?

Avatar
Esas Bayburtlu 8 yıl önce

Yav kardeşim trt de neredeyse haftada en az 3 tane bayburt haberi yayınlanıyordu. Neden şimdi 3 ayda 1 tane haber yayınlanıyor. Neden Trt de ki yetkililer bizim şehrimizi yine ikinci plana atıldık.

Avatar
Kemalettin Temur 8 yıl önce

Mostarı yapan Bayburt ustaları elin gavurana eser veriyor da Bayburt'un içine neden bu sanat girmiyor. Asıl eleştirilmesi gereken budur.

Haber'e Git