"Derneklerimizin iyi niyetleri suistimal edilmiştir"

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Seyit 9 yıl önce

Konursu'ya dair problem AKP'nin politikaları kadar Konursu'lunun duruşundan kaynaklanmaktadır. Konursu da ezip bitirmeye yeltendikleri hizmet hareketine yakın olanları bir yana bırakırsanız (ki büyük bir yekün teşkil eder) entellektüel bulamazsınız. Buna karşın yandaş patlaması vardır. Dolayısıyla ilçe beklerken köye dönüştürüldüklerini bile ancak rüyadan uyandıklarında fark edeceklerdir.

Avatar
Hasan 9 yıl önce

Varol başkan yüreğine sağlık gerçekten dernekler suistimal edilmiştir herşey ortada yolunuuz açık olsun Allah yardımcınız olsun

Avatar
ya sabır 9 yıl önce

saygı deyer hocam dik duruşuna hayranım yolun acık olsun ALLAH utandırmasın yunus diyorki olsun be aldırma yaradan yardır sanmaki zalimin etiyi kardır mazlumun ahı indirir şahı herşeyin bir vakti vardır selam olsun tüm ülkücülere ve vatan sevdalılarına herkez ettiyinden utanır

Avatar
Vatandaş 9 yıl önce

Hocam ağzına, sağlık siz ne öğretmenisiniz Bahçeli'den daha iyi konuşuyorsun.

Avatar
Asım Koca 9 yıl önce

Seyis , Seyit in soylediyi çok doğru. Doğruları söylemek hakaret değildir. Konursu akp döneminde batakliga girmiştir. Biliyoruz ki iskurdan bilmen kaç bin işçi alınıp sadece maaş verildiği vede bir çoğunun hiç is yapmadiklarini herkes biliyor. Bu sosyal bir yardım değil vatandaşa para üzerinden algidir. Is kur aracılığı ile sözde çalışanları bi araştırmak lazım. Diğer bir konu ise konursunun problemleri ile 7 haziran sonrası neden ilgilenir oldular. Bu düpedüz siyasi rusvettir. Konursuda 7 hazirandan önce aramıza girmek isteyen hainler polemigide unutulmamalı. Asıl hainlik koylusunun arasına girmektir.

Avatar
Seyit 2 9 yıl önce

Gelelim Seyis Bey'e; "Niye Konursu hala AKP yi destekliyor?" diye soracakmışım. İyi de bu gizemli bir soru değil ki, ben neyini merak edeyim, neresinde hikmet arayayım. Bayburt toplamında işkur kapsamında 3000 kişinin istihdam edildiğinden haberin vardır sanırım. Bununla TUİK in son istatistiki verisinin ne kadar uyumlu olduğuna bir göz at. En fakir bölgeyi oluşturan 3 ilin içinde bulunuyoruz. Konursu ve genelinde Bayburt, çalışıp üretim yapmak yerine, yerinde oturup sosyal yardım almayı, ya da işkur projeleri kapsamında:) sokaklarda birbirine süpürge sallayıp evdekileri öldürmeyecek kadar maaş almayı seçmiştir. Sonuç olarak, üretim(tarım ve hayvancılık verilerinden bak) bitme noktasına gelmiştir. Kahvehanelerde tartışmalarla ülkeyi kurtaran ölü bir yığın neş'et etmiştir. Bu aslında Bayburtlu'nun iflasıdır. Ama görebilmek için yüzlerine serpilmiş ölü toprağından kurtulması gerek. "Şu an ki duruşuyla bunu hak ediyor mu?" o konuda ciddi şüphelerim var.

Avatar
mustafa eren 9 yıl önce

başkan helal olsun sana. akp yi vurdun yerden yere her seferinde. seçim rüşvetlerinide ortaya çıkar.

Avatar
serdar 9 yıl önce

Gülendam Aktroller bir tankın üzerine photoshop ile bir helikopteri kesip yapıştırarak paylaşım yapan, turkiyenin nereden nereye geldiğini bu fizik kurallarını alt üst eden paylaşımlar yaparlar. Benim yazdığım sizin çelişki dediğiniz noktada akp mhp ortak olacak biraz daha temkinli davranın iması vardı.
Seyit bey gadam o köy benimde damarlarımdadır. Özür ise senin gudugun olur :) Kadri bey meselesi ise konursuya akp nin özel ilgisi yüzündendir. Yazdıklarının hiç birine itiraz etmiyor hatta kitabın ortasını yazmışsın diyorum.
İşaret etmeye çalıştığım seçim rüşveti idi.

Avatar
mehmed 9 yıl önce

konursu akp 14 yıl hep birinci yapmıştır sayın burç bundan birşeyler çıkarman gerekir memnun olmasalar akp oy verirlermiydi size nekadar oy çıkıyor .

Avatar
YA SABIR 9 yıl önce

mehmed bey.önce akp belediyeyi ellerinden aldı köy yaptı sonra cocuk kandırır gibi birşeyler yapıp gönüllerini almaya calışıyorlar oda kadri beyin sayesinde yoksa keddi köyünü tanımayanlar konursuyu ne bilsin

Avatar
Seyis 9 yıl önce

Seyit konursuluya hakaret edemezsin. Herhalde sende entellektüel paralel gruptansın. "Yandaş patması" çok zoruna gitmiş herhalde. Öyle gizli kapaklı kelimeler altında "hala niye konursulu akp yi destekliyor" fikrini insanlara hakaret etmeden sor.

Avatar
serdar 9 yıl önce

Setis bey kardeşim seyit beyin yazdığı konursuluya hakaret ettiğini düşündüğün yazı, konursuluları kışkırtmak için akpliler tarafından yazılmış olamaz mı.
Konursuda 7 haziranda gördükki yandaş patlaması kendi köylülerinin yanında durularak ona sahip çıkılarak ve milletvekilliğini kazanmasında çok büyük bir katkı sağlayarak yapmışlardır.
Seçimden sonra akp nin yaptığı patlama ise, konursunun taraflarından köy yapıldığını unutup, 1e yıldır cozmedikleri görmedikleri sorunlarını çözme yolundaki patlamadır.
Aklı başında her insan idrak edebilir ki akp nin derdi hizmet değil konursudan oy kapma avcılığıdır.
Konursulularda bunun farkındadır ve bele konursulu gençler bıçkın gibi kadri abilerini desteklemektedir.
Lütfen akp li trollerin paylaştıklarına kanmayın dr. Kadriyi dinleyin benim konursululardan beklentim budur.
Bir önceki seçimden daha iyi bir sonuç alacaklar ve orsorluların hiç tanımadıkları orsordan göçmüş gitmiş köylülerine yaptığından daha büyük bir duygu ile kendi köylüleri olan kadri beye destek vereceklerdir.
Seçimden sonra ya konursuda kutlama yapılacaktır yada orsorda. Ya konursulu sevinecektir yada hiğnılı.
Seçim sizin. İleride pişmanlık duyacağımız adımlar atmamakta fayda var.
Seçim sonrası kurulacak hükümet akp mhp hükümeti olacaktır. Dr. Kadri bey iktidar partisinin vekili olacak ve konursulu kardeşlerim iktidardaki köylülerinin varlığını hissedecektir. Saygıyla.

Avatar
Hasan 9 yıl önce

Süleymen Bey paralel ağzı ile konuşuyor, keşke Süleyman Burç olarak muhalefet yapabilseydi.

Misafir Avatar
ali 9 yıl önce @Hasan

sizi o makamlara size blok oy veren paralelciler getirdi. nankörlük yapmayın.

Beğenmedim! (1)
Avatar
Seyit 1 9 yıl önce

Serdar Bey kardeşim, hariçten gazel okuma lütfen. Bana Konursu'yu tanıtmaya çalışma. Konursu benim damarlarımdadır. İkincisi AKPliler tarafından yazılmış bir yazı olamaz mı zannını bir hakaret kabul ediyorum. O yüzden bir özür borçlusun:) Son olarak bütün konuyu Kadri Bey'in kazanıp-kaybetmesine indirgemişsin. Benim tartıştığım konu Konursu'nun duruşu ve kazanıp-kaybettikleridir.

Avatar
münir 9 yıl önce

Mehmed bey konursunun memnun olması için buradan bir kaç önemli gördüğün yatırım yazarımısın. Tabii köylün doktor bey aday olmadan önce.
Ben akp nin konursu ilgisini dr beyden önce ve dr beyden sonra diye iki döneme ayırıyorum. Lütfen bizleri aydinlatirmisiniz siz nasıl degerlendiriyorsunuz.

Avatar
Gulendam 9 yıl önce

Serdar Bey'in bir taraftan Seyit Bey in yazdıklarının Aktroller tarafından yazılmış olabileceği iddiası diğer taraftan seçimden sonra AKP-MHP hükümetinin kurulacağı beklentisi-öngörüsü yaman çeliki olmuş. Stokolm Sendromu bu olsa gerek.

Haber'e Git