Bir Osmanlı eseri daha itibar görecek

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Asım KOCA 9 yıl önce

umarım aslına uygun yapılır . bir çok restorasyon aslına uygun yapılmadı . temennim bu tarihi dokuyu bozmamaları . hayırlısı bakalım

Avatar
ALOŞ 9 yıl önce

konursu köy oldu ses yok. beldeyi kaldıran seçmen şimdi bu restore işine ne diyecek. çok mutluyuz. belediye devrinde yapamadık köy devrinde gerçekleştiriyoruz. i̇şte hizmet işte rey. veya belde gider restore gelir gibi.

Avatar
Mehmet 9 yıl önce

Konursu Ulu Camii değil Konursu Ömer Ağa Camii, Vakıflar Genel Müdürlüğü kayıtlarında bu isimle geçer yanlış bilgiyi düzeltmek istedim.

Avatar
ismail 9 yıl önce

seçim neleri akla getiriyo 1 oyda oydur misali konursu beldesine gittiginizde sizi köy yaptık ama camii restore ediyoz seçimi kazanalım ilçe yapacayız sözü verilirse şaşırmayalım nede olsa siyaset yalan dolan

Haber'e Git