Arslanhan: “4 yılda 4 fabrika kuracağız“

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bir vatandaş 9 yıl önce

Sayın adaya başarılar diliyorum. Sözü fazla uzatmayacağım. Bu haberin başlığı benim oldukça dikkatimi çekti. 4 yılda 4 fabrika! Ne güzel. Şimdiye kadar neden açıklamadığınızın üzerinde durmadan bir vatandaş olarak istirham edeceğim. Böyle bir ya da birkaç projeniz varsa ve bu proje yada projelerinizin mümkün olan bir yolu varsa açıklayınız lütfen. Kadim memleket Bayburt söz konusu ise seçilmeseniz dahi herhalde bunu yaparsınız diye düşünüyorum. Tekrar başarılar diliyorum.

Avatar
işçi 9 yıl önce

Fabrika kurmak için vekil olmaya gerek yok.Amaç Bayburta hizmet etmek değilmi...

Avatar
gani hakyemez 9 yıl önce

sn salim aslan bey,keşke g.haneliler gibi**tren derneği kursaydınız**ölümsüz bir eseriniz olurdu.bayburt için..

Avatar
ali 9 yıl önce

13 yılda kurulmayan fabrikalar 4 yılda kurulacak. kuyruklu yalan, sadece oy için verilen ve tutulmayan sözler. rahmetli kazım erdem'in dışında bayburt'a bir çivi çakan varsa (kendi cebinden) beri gelsin. bol bol atıyoruz, her toplantıda atıp tutuyoruz. aydın doğan'in memleketine yaptiğinin onda birini bizim hemşehrilerimiz memleketlerine yapmadi.

Haber'e Git