Arslanhan: “4 yılda 4 fabrika kuracağız“

AK Parti Bayburt İl Başkanlığı milletvekilliği başvurularını kabul ettiği son günde ilk aday BAYSİAD Başkanı Salim Arslanhan oldu.

Arslanhan: “4 yılda 4 fabrika kuracağız“
Bayburt Postası - AK Parti Bayburt İl Başkanlığı milletvekilliği başvurularını kabul ettiği son günde ilk aday BAYSİAD Başkanı Salim Arslanhan oldu. AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal'a resmi başvuru belgesini veren Arslanhan, partililerin de katılımıyla gerçekleşen aday tanıtım toplantısında bir konuşma yaptı.

AK Parti'nin 12 yıldır Türkiye ve Bayburt'un kalkınmasında önemli hamleler yaptığını söyleyen Arslanhan, AK Parti'nin 25. dönem milletvekilliği seçimlerinden de güçlü bir şekilde çıkacağını belirtti.  

Bayburt'a yaptığı yatırımlardan bahseden ve Kardelen Süt işletmesinin sektöre model olarak 6 adet daha işletme kurulmasına vesile olduğunu söyleyen Arslanhan, "İşsizlik ve göç sorununun artık konuşulmamasını istiyoruz. Bunun içinde önümüzdeki 4 yılda Bayburt'umuza 4 fabrika yapılmasını planlamış bulunmaktayız" dedi. 

Arslanhan, konuşmasında şu ifadelere yerdi:

"Yeni Türkiye yolunda AK partimiz 12 yılda , ülkemiz ve ilimizin iktisadi sosyal ve ekonomik kalkınmasında yapmış olduğu devrimlerle,halkımızın huzur ve rafahı için gece gündüz çalışmalarını hızla sürdürmektedir. 7 Haziran'da yapılacak 25. Dönem milletvekili genel seçimlerinde yine, yeniden AK parti olarak alacağımız en yüksek oy oranıyla ülkemiz ve ilimizin kalkınmasında canla başla çalışacağız.

2. milletvekilliği teşekkürü

"Bilindiği üzere ilimiz 24. dönemde 1 milletvekili ile temsil edilmiştir. Başta il başkanımız olmak üzere milletvekilimiz, belediye başkanımız, il, ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilimiz adına kurulmuş STK'larımızın üstün gayretleriyle ‘’İkametimi Bayburt'a Alıyorum’’ kampanyası sonuç vermiş, yeniden 2 milletvekili ile temsile hak kazanılmıştır.Emeği geçenleri gönülden kutluyorum."

"Bayburt'umuz süt üretme konusunda 1. sıraya  oturmuştur"

"2007 yılından bu yana ilimizin kalkınması için yatırım yapma yolunda çok önemli adımlar attık. İlimizin en büyük, ülkemizin sayılı süt sığırcılığı işletmesi olan Kardelen Süt'ü kurduk. Sektöre model olan işletmemiz, ilimize 6 adet daha çiftliğin kurulmasında öncülük etmiştir.Bunun sonucu olarak, Bayburt'umuz çevre illerde süt üretme konusunda 1. sıraya  oturmuştur."

"Kalkınmış bir Bayburt için..."


"İlimizin kalkınmasına yönelik BAYSİAD olarak, 4 adet sempozyum gerçekleştirdik. Koyunculuk kooperatifi organizasyonu ile 50x50 projesi çerçevesinde ilimize 2500 koyun kazandırdık. Silajlık mısır ekim projesiyle de yıllarca  boş olan tarlalarımızda 40 bin dönüm mısır ekilerek Bayburt'taki işletmelerle civar illere satılmak suretiyle, milyonlarca lira gelir elde edilmektedir.Yapılan bu yatırımlarımıza daha bir çok örnek verebiliriz. Bugün burada milletvekilliği aday adaylığına başvuruda bulunarak,daha müreffeh, kalkınmış bir Bayburt için çalışmak üzere karar aldık."

4 yılda 4 fabrika

"Partimizin 2023 vizyonunda hedeflenen 500 milyar dolar ihracat, 25 bin dolar kişi başı milli gelir gibi hedeflerine ulaşmasında ilimizin de katkı vermesini, bu hedeflere ulaşmak için yukarıda sayılan yatırımlara yenilerinin eklenmesini, işsizlik ve göç sorununun artık konuşulmamasını istiyoruz.Bunun içinde önümüzdeki 4 yılda Bayburt'umuza 4 fabrika yapılmasını planlamış bulunmaktayız. Kamudaki vergi müfettişliği görevim esnasında, gerekse bugün yürütmekte olduğum Yeminli Mali Müşavirlik mesleği ve Bayburt'a yatırım yapan Bayburt sevdalısı bir işadamı olarak Bayburt'umuza yatırımcı ve yatırım kazandırmaya devam edeceğim. Bütün bunları yaparken en büyük gücü ve desteği siz değerli dostlarımdan alacağımı biliyor, hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum."

Anahtar Kelimeler:
AK PartiSalim Aslanhan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bir vatandaş 9 yıl önce

Sayın adaya başarılar diliyorum. Sözü fazla uzatmayacağım. Bu haberin başlığı benim oldukça dikkatimi çekti. 4 yılda 4 fabrika! Ne güzel. Şimdiye kadar neden açıklamadığınızın üzerinde durmadan bir vatandaş olarak istirham edeceğim. Böyle bir ya da birkaç projeniz varsa ve bu proje yada projelerinizin mümkün olan bir yolu varsa açıklayınız lütfen. Kadim memleket Bayburt söz konusu ise seçilmeseniz dahi herhalde bunu yaparsınız diye düşünüyorum. Tekrar başarılar diliyorum.

Avatar
işçi 9 yıl önce

Fabrika kurmak için vekil olmaya gerek yok.Amaç Bayburta hizmet etmek değilmi...

Avatar
gani hakyemez 9 yıl önce

sn salim aslan bey,keşke g.haneliler gibi**tren derneği kursaydınız**ölümsüz bir eseriniz olurdu.bayburt için..

Avatar
ali 9 yıl önce

13 yılda kurulmayan fabrikalar 4 yılda kurulacak. kuyruklu yalan, sadece oy için verilen ve tutulmayan sözler. rahmetli kazım erdem'in dışında bayburt'a bir çivi çakan varsa (kendi cebinden) beri gelsin. bol bol atıyoruz, her toplantıda atıp tutuyoruz. aydın doğan'in memleketine yaptiğinin onda birini bizim hemşehrilerimiz memleketlerine yapmadi.