Burç'tan Bahçeli'ye vekil sözü

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
haktan 9 yıl önce

bu merkez ilçe ile sizin vekil almanız çok zor. her fırsatta köstek olacaklar. bu yüzden ya merkez ilçe ya da il gitmeli..

Avatar
singah 9 yıl önce

Insalah oyle olacak.artik tek kurtulus mhp herkez bunu gormeli.pkk nin otuz yilda alamadiklarini akp verdi.kobanide yaralanan pkk itleri akpnin izniyle urfada tedavi edildi.artik gorun Allah askina hemşehrilerim

Avatar
misafir 9 yıl önce

bu insanlar akp bırakıpta başka partiyi seçmez Bayburt oyuna gelmez sayın bahceli

Avatar
ALPARSLAN 9 yıl önce

BU ÜLKENİN BAŞINA GELEN EN SAÇMA ŞEYLERDEN BİRİSİ MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİDİR. YILLARDIR TÜRK DEDİNİZ TÜRKLÜK DEDİNİZ ÜLKÜCÜLÜK DEDİNİZ MÜSLÜMANLARI BÖLDÜNÜZ. ÖNEMLİ OLAN TÜRK DEĞİL MÜSLÜMAN OLMAKTIR. ALLAHTAN BU PKK VAR O DA OLMASA ÇIKIP NEYİ KONUŞACAKSINIZ, TÜRK DEĞİLDE MÜSLÜMAN ÜLKÜCÜLÜĞÜ YAPIN BİRAZZ..

Avatar
Genç Osman 9 yıl önce

Bayburt Mhp ile güçlenecek

Avatar
dost69 9 yıl önce

Rüzgar nereden esiyorsa yelkenini oraya çevirmelisin. Yoksa yol alamassın.

Avatar
tuzcuzadeli 9 yıl önce

Alparslan mrb kardeş mhp saçmalık diyosan git önce adını degiştir.Türk oldunmu müslümanmı olmuyosun, müslüman oldunmu türkmü olamıyosun.ELHAMDÜLÜLLAH MÜSLÜMANIM MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİLİGİM.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.En azından sizin gibi pkk lı olmadık,türklükten gocunmadık, sevdamız TÜRKİYE dedik, rant peşinde koşmadık.Bayragımızı çapulculara çignetmedik,çapulculardan ev ödevi almadık görüşmedik.İşkur sodese torpille adam almadık.Yandaş mütahitlere iş vermedik sayımmı daha hayırlısı ne ise İNŞALLAH öyle olur kal saglıcakla.

Avatar
olcay 9 yıl önce

alpaslan sen kendine bak neıdugu belirsiz milliyetcilik Türklerin tarihi boyunca olmuştur ülkücülükte bunun ete kemiğe bürünmüş müşahhas şeklidir. Milliyetcilik Ülkücülük ve Türkçülük şimdiki bir olay değilki ne zaman kuruldu nasıl kuruldu bu günlere geldi senin gibi onursuzlar bilmezler size boyle terorsler lazım.r.

Avatar
ev sahibi @misafir 9 yıl önce

makarna kömür çok tatlı

Avatar
vatandaş 9 yıl önce

onu da sen yap baboş

Avatar
bayburt/lu 9 yıl önce

yaa benim aklım neyi almıyor biliyormusunuz; şu akp nin yaptığı kepazelikleri millet görmüyor. diğerlerinin en ufak şeyine küfrediyor. bu toplum ne hale geldi bunu aklım almıyor.

Haber'e Git