'Dokuyu muhafaza edemezsek kentler birbirine benzer…’

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nahit İMAÇ 9 yıl önce

Sayın hocam bu konuda sizleridestekliyoruz bununiçin belediye başkanıylada konıuştuk bir an önce Kültür Bakanlığı ve Vakıflar bölge müdürlüğüyle isteşar edip bir an önce harekete geçilmli bir çok il bunu başardı gümüşhne, Tokar, kastamonıu gibi iller bizimkiler sadece hala siyasi havada lar

Avatar
Davut Uğurlu 9 yıl önce

Öncelikle ilginiz ve emeginiz icin tesekkurler..Bayburt un ihtiyaci ne yuksek binalar nede avm ler nede geniş caddelerdir..Küçük güzeldir..mantigi ile tarihi derinliginden zenginligini cikartip farkindalik olusturmaktir..

Avatar
Mete 9 yıl önce

hocam tebrik ederim kendine tarihci diyebilen varya bir tane projeci olan hani o utansın senden

Avatar
Safak Güngör 9 yıl önce

Devletin adı BUTAN. Çin ve Hindistan arasında sıkışmış 600.000 bin nüfuslu bir devlet adını eminim Bayburt'ta duyan olmamıştır. Adamların şehircilik anlayış Maksimun 5 katlı ve bizim Selçuklu mimarisine benzeyen ülke ve şehirlerin kültürüne uygun 3-4 model belirlemişler ona göre binaları inşa ediyorlar. Kültür mantığına farklı bir yaklaşım.

Haber'e Git