Bayburt oto sanayide -20 bereketi

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Köksal Dursun 9 yıl önce

Aslandir Murat usta,aslan.Zor durumda her yerde,herzaman herkesin yanindadir.Hep güleryüzlü ve çalişkan olan Murat ustamiza hayirli ömürler dilerim...

Avatar
Ozan 9 yıl önce

Bayburt ta yaşadığım zamanlarda aracım dizeldi. Kışın gece eksi 18 dereyi geçtiğinde donma oluyordu. Benim önlemim gece sıcaklık -18 derecenin üzerine çıkınca aracı gece 00:00 da 10-15 dakika çalıştırırdım. Ayrıca motorun üstüne kalın bir kazak sarmıştım. Ayrıca mazot filtresinin bulunduğu teri bir kafamıza taktığımız yün başlık içine almıştım. Ayrıca motorun ön kısmına radyatör kısmına bir perde yaparak soğuk un girmesini engellemiştim. Ancak üşenip çalıştırmadığım gecelerde ise araba sabahları çalışmazdı. o zamanda hatamızı çekerdik ve kapalı garaja çektirip orada donun açılmasını beklerdim.
Yani kış memleketlerinde araban varsa garajın olacak

Avatar
murat coban 9 yıl önce

hızırdır murat ustammm

Avatar
Erhan SEZEK 9 yıl önce

kardeşim eline sağlık sayende arabam tek marşta çalışıyor.

Avatar
Taskin TASTAN 9 yıl önce

Tamir konusunda ustune usta tanimam.. dostlugu abiligi adam gibi adam iyiki varsin ustam

Avatar
cemil kandemiroglu 9 yıl önce

murat usta bayburtta her an işinizi yapabilen ve amalari olmayan elinden gelenin fazlasını yapmayı kendine huy edinmiş bir arkadaşımızdır. biz kendisinden razıyız. ALLAH ta ondan razı olsun.

Avatar
Ömer 6 yıl önce

Murat ustanın numarasını yazın da arayalım. Araç arıza yaptı

Haber'e Git