Bayburt Postası

Saadet Partisi Osman Nuri Temur'u aday gösterdi

Yerel Seçimler

Saadet Partisi Genel Merkezi 26 il, 212 ilçede belediye başkan adayını açıkladı.

Bayburt Postası - Saadet Partisi Genel Merkezi 26 il, 212 ilçede belediye başkan adayını açıkladı. Uzun yıllardır Bayburt’ta il başkanlığı görevini yürütüen Osman Nuri Temur Saadet Partisi’nin Bayburt Belediye Başkanı adayı oldu.

Temur, adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Ulvi davanın bir neferi olarak Teşkilatımızın teveccühü, Genel Merkezimizin takdiri, Genel Başkanımızın onayı ile binlerce yıllık kadim şehir Bayburt’uma Belediye Başkan adayı olarak görevlendirildim. Bayburt’umuzu Milli Görüş belediyeciliğiyle tekraren buluşturmak ümidiyle tüm dostlarımın dua ve desteklerini beklerim. Rabbimiz çıktığımız bu onurlu yolda bizlere muvaffakiyetler versin” dedi.

İlahiyatçı olan Osman Nui Temur, halen Bayburt’ta esnaflık yapmaktadır.

Yorumlar (17)

muhterem 5 Yıl Önce

saadet , cumhur ittifakında değil.?,tavanda,c.h.p,ile ittifak yapmıştır.??,dolayısıyla sn temür bağımsız aday olsa idi,oy verilirdi ve şanslı olabilrdi.!!.

Cemil 5 Yıl Önce

Kardeşim Allah yardımcın olsun

ali 5 Yıl Önce

belediyede oylar hükmü babaya encümende saadate

Bayburtlu 5 Yıl Önce

Muhterem Muhterem ittifakı mittifakı bırak Allah ın rızasını gözet seçeceğim kişinin icraatlarından seninde payın olacak hayra vesile olan hayrı işlemiş gibi şerre vesile olan şer işlemiş gibidir.

ahi 5 Yıl Önce

muhterem cumhur ittifakının mecliste reddettiği birkaç şeyi yazayım doğu Türkistan araştırılsın çözüm aransın (milliyetçi MHP çekimser akp red ) fetonun siyası ayağı araştırılsın akp MHP red emeklilide yaşa takılanlar red israille yapılan anlaşmalar iptal edilsin akp + MHP red fındık üreticileri araştırılsın sorunları giderilsin akp+mhp red vs vs şimdi birde demişsinki bağımsız olsa verirdim bu nedemek adaylar içinde belediye buna emanet edilir peki siz emaneti ehline vermeyip kime vereceksiniz

Kalenin tepesi 5 Yıl Önce

Sevgili Ali kardeş seninle aynı düşüncedeyim encümen Saadet partisi başkan dürüst erdemli insan hükmü bey

Bayburt lı 5 Yıl Önce

Esnaflığı bilmiyor belediye başkanlığını nasıl yapacak!!!!!!!

AkSiyon 5 Yıl Önce

Rte merkebi aday gösterse bayburt merkebi hem Milletvelili hemde Belediye başkanı secermiş. Bende diyorumki Bayburtlu olarak maalesef "yakışır"

suat 5 Yıl Önce

hükmü bey varken akp nin bile şansı yok saadete başarılar

dursun 5 Yıl Önce

hayırlı olsun .encumende saadete oylar .

Kral 5 Yıl Önce

Beyefendiliğiyle dürüstlüğü o makama yakışacak yiğit insan yolun bahtın açık olsun "haksız bir davada zirve olmaktansa haklı bir davada zerre olmayı tercih ettiğini de biliyoruz varsın ne derse desinler"

Bayburtlu 5 Yıl Önce

Gerçek te kralsın kral

ALOŞ 5 Yıl Önce

Ak bakanlar gibi yakında cennet tapusu dağıtmayın. Dağıtanlar torpil ile cennette kart basmış "yakınımdır dünyada helal iş yapmış haram a asla bulaşmamıştır" diye cennet meleklerini kandırma işi yapıyor yada yapmaya niyetliler.

vatandaş 5 Yıl Önce

bir zamanlar yavuz şahinde ,milli görüş idi,zemanında vc,,,,tuvaletleri sattı,yazık,ki mili kırdılar..??

Kete yiyen adam 5 Yıl Önce

Bunlardan birşey olmaz yatırım istiyorsanız oylar fatih beye, yok ben bozkır isterem yatırım lazum deyil derseniz bunlardan birine verin

Kalenin tepesi 5 Yıl Önce

Keteci milletin kefeni biçilmiş ölmeyi bekliyor on yedi yıldır aynı terane iki dönem Gümüşhane belediyesi MHP idi bayburt un yirmi katı hizmet aldı bunu ben uyduruyorum AKP bakan söyledi hacı ali Polat düzelt yapmıştı her yıl göç veriyoruz bu gidişle beş sene sonra ilçe oluruz Erzurum'a mı yok Gümüşhaneyemi bağlanalım diye refarandum yapılırsa şaşma bu kafayla yatırım yerine hava alırız

ALOŞ 5 Yıl Önce

Göç yok, Vekillik artmış demek ki çok yatırım gelmiş. O zaman niye feryat var

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.