Bayburt Postası

Aydın: “Bayburt'u marka şehir yapacağız“

Yerel Seçimler

Milliyetçi Hareket Parti Bayburt Belediye Başkan adayı İdris Aydın, 30 Mart yerel seçimlerini kazandığı takdirde hedefinin Bayburt’u dünyada tanınan bir marka şehir haline getirmek olduğunu söyledi. Aydın “Artık değişim zamanı geldi. Bayburt herkesi kucaklayan, çağdaş ve yenilikçi bir yönetim anlayışını hak ediyor. Bize düşen Bayburt’u dünya markası bir şehir haline getirmektir” dedi...

Bayburt Postası - Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt Belediye Başkan adayı İdris Aydın, 30 Mart yerel seçimlerini kazandığı takdirde hedefinin Bayburt’u dünyada tanınan bir marka şehir haline getirmek olduğunu söyledi. Aydın "Artık değişim zamanı geldi. Bayburt herkesi kucaklayan, çağdaş ve yenilikçi bir yönetim anlayışını hak ediyor. Bize düşen Bayburt’u dünya markası bir şehir haline getirmektir” dedi.
MHP İl Başkanlığı’nca düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuşan İdris Aydın, Bayburt’u sokak sokak, parsel parsel bilen biri olduğunu belirterek, “Belediyecilik bizim işimiz, biz belediyeciliğin eğitimini hem akademik, hem de alaylı olarak aldık. Belediyedeki problemlerin nasıl çözüleceğine 20 küsur yıllık tecrübemizle vakıfız. Belediyenin problemlerini çözmek, matematik dersinde havuz problemlerini çözmek gibi değildir” diye konuştu.

Aydın, Bayburtlunun oyundan önce kalbine, fikrine, güvenine, desteğine, coşkusuna talip olduğunu belirttiği ve seçilmesi halinde Bayburt hayata geçirmeyi düşündüğü projelere değindiği konuşmasında şu ifadelere yer verdi :

“Bir vefa borcum olduğuna inanıyorum”

“Yaklaşık 30 yıllık teşkilat, 20 yıllık iş hayatı ve belediyecilik geçmişim var.45 yıllık ömrümün, eğitim sonrasının neredeyse tamamını Bayburt’ta geçirdim. Bayburt’a ve Bayburtluya sevdalı bir kardeşiniz olarak sizlere bir vefa borcum olduğuna inanıyorum. Tecrübe ve birikimlerimi Bayburt'a hizmet için, Bayburt insanının müreffeh yaşamı ve aydınlık geleceği için kullanmak istiyorum. Hizmet aşkıyla bütün Bayburt’u kucaklayacak ve harekete geçirecek ve durağanlıktan kurtaracağız. Bayburt’u 2023’lü yılların çağdaş, uygarlık seviyesine çıkarabilecek ufka sahibiz.”

“Doğru işleri koruyacağız ve sahip çıkacağız”

“Demokratik bir yerel yönetim, hiçbir ayrım yapmadan beldede yaşayan insanların tamamına eşit hizmet vermek ve halkın tüm ihtiyaçlarını karşılamak için çalışır. MHP iktidarda bulunduğu tüm beldelerde Belediyeyi harekete geçirerek gerçek belediyeciliğin ne olduğunu tüm Türkiye'ye göstermiş ve öğretmiştir. Biz bu yola çıkarken temel düstur olarak Allah’ın şura süresi 38’nci ayetinde belirttiği: “Onların işleri şura iledir.” Kutlu sözünü aldık. Bunun için kibirli olmadık, olmayacağız. 7’den 70’e herkesle görüşecek ve ilimiz için üretilen her fikri dinleyerek merkezimize alacağız. Yine bu düstur gereği hayal kurmayı önemsiyoruz. “Çok uçuk hayal” denilse bile bizim için her hayal önemlidir ve dikkate değerdir. Bizim kimseyle kavgamız, çekişmemiz yok. Ortak ideali Bayburt olan herkesle birlikte olmaktan büyük bir memnuniyet duyacağız. Bu yüzden “taş üstüne taş koymadı ” mantığını reddederek geçmişten günümüze kadar ilimizde hizmet üreten herkesi sevgi ve saygı ile anacak ve gerektiğinde tecrübelerinden istifade edeceğiz. Bu yüzden yapılan ve doğru olduğuna halkımızın kanaat getirdiği, işleri koruyacağız ve sahip çıkacağız. Daha iyisinin de peşinde olacağız. Yanlışları da düzelteceğiz.”

“Dünya markası bir şehir”

“Biz ülkücüyüz, bizim hedeflerimiz büyüktür. Bu yüzden diyoruz ki, bizim hedefimiz Bayburt’u sadece bölgede veya ülke düzeyinde de değil, dünyada tanınan, örnek alınan ve arzu edilen bir marka haline getirmektir. Bu hedefe ulaşmak için kenar mahalle, kıyıda kalmış bölge, boynu bükük sokak kalmayıncaya kadar çalışmak bizim boynumuzun borcudur. Artık değişim zamanı geldi. Bayburt herkesi kucaklayan, çağdaş ve yenilikçi bir yönetim anlayışını hak ediyor. Bize düşen Bayburt’u dünya markası bir şehir haline getirmektir. Bu nedenle memleketimizin en ücra köşesine kadar giderek her insanının gönlünü kazanan ve onu temsil eden bir yönetim anlayışına sahip olmaktır. Her ne kadar Sayın Başbakan bizim 2023 vizyonuna sahip çıksa da, bu vizyon bize yani Milliyetçi Hareket Partisi’ne aittir. Bu yüzden diyoruz ki: Biz Bayburt’un 2023 Türkiye'sinin en güzel ve en modern kentlerinden biri olmasının yolunu açacağız. Öznemiz insan, yüklemimiz hizmet olacaktır. Bu yüzden Bayburtlunun oyundan önce kalbine, fikrine, güvenine, desteğine, coşkusuna talibiz. Birlikte kazanacağız, birlikte başaracağız, birlikte yöneteceğiz.”

“Kentsel dönüşümünü tamamlamış bir şehir”

“Öyle bir şehir düşünün ki; “Kokusuz, tertemiz bir havası olan, çevre ve görsel kirlilik problemi bulunmayan, stratejik alanlarının, modern ve estetik olarak, ekonomik, ticari ve kültürel açıdan en iyi şekilde değerlendirildiği, yeni ekonomik ve istihdam alanlarının oluşturulduğu, çöp, çukur ve çamur problemi kalmamış, kadınların ve gençlerin, sosyal, siyasi ve ekonomik hayata aktif olarak katıldığı, çocukların, yaz-kış oyun alanlarında eğlenceli vakit geçirdiği, alternatif enerji sistemlerini kurmuş, ekonomik bir şekilde elektriğini üreten ve kullanan, imar, mülkiyet ve tapu problemleri halledilmiş, kentsel dönüşümünü tamamlamış, konut problemleri kalmamış, organize sanayi bölgesi geliştirilmiş, tarihi problemlerini, tarihe gömmüş, alışveriş merkezlerinin, gençlik kamplarının, mesire, piknik ve dinlenme alanlarının, çocuk kulüplerinin, dijital şehir kütüphanelerinin, ulaşım imkânlarının hayata geçirildiği kendi kendine yeten, yaşanabilir, kaliteli, huzur veren, marka ve örnek bir şehir.”

“Belediye problemlerini çözmek havuz problemlerini çözmek gibi değildir”

“Böyle bir şehir var etmek bilgi gerektirir, tecrübe gerektirir. Bu yüzden diyoruz ki: Belediyecilik bizim işimiz, biz belediyeciliğin eğitimini hem akademik, hem de alaylı olarak aldık. Belediyedeki problemlerin nasıl çözüleceğine 20 küsur yıllık tecrübemizle vakıfız. Belediyenin problemlerini çözmek, matematik dersinde havuz problemlerini çözmek gibi değildir. Bayburt’u Sokak Sokak, parsel parsel bilen bir kardeşiniz olarak, öncelikle Hesap soran değil, hesap veren Adil ve Şeffaf bir yönetim anlayışımız olacak. İlimizin problemlerinin kısa sürede nasıl çözüme kavuşturulduğunu göstermek için, Örnek alan değil, örnek alınan bir Bayburt için, adayım. Biz Bayburt için ant içtik. Bayburt’ta fakir, aç ve açıkta insan kalmayıncaya, her bir ferdinin duasını alıncaya kadar çalışacağız.Kimsesiz çocuklar, yaşlılar ve kadınlarımızın en emin sığınağı olacağız. Kendi istikbalimiz için değil Torunlarımızın istikbali için mücadele edeceğiz.”

“Biz birbirimizi Allah rızası için severiz”


“Bayburt MHP teşkilatları olarak bu seçimlerden zaferle çıkabilecek inanca, cesarete, azme ve çalışkanlığa sahibiz. Çalmadığımız kapı, elini sıkmadığımız, halini ve hatırını sormadığımız, derdini dinlemediğimiz insan bırakmayacağız. İnşallah, birlik ve beraberlik içinde İnançla, azimle ve kararlılıkla çalışarak, üç hilali Bayburt Kalesi’nin burçlarına dikeceğiz. Ülkü ocakları ve MHP Teşkilatın içinden, teşkilat terbiyesiyle büyüyerek bu günlere geldim. İçinizden biriyim, ben sizim, siz bensiniz, hepimiz biriz, birimizin eline diken batsa, diğerinin yüreğinde hissedeceği kadar biriz, biz birbirimizi Allah rızası için severiz. Allah birliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin.”

Yorumlar (7)

Tarafsız 10 Yıl Önce

Bu tabloyu görünce helal olsun İl Balkanına ve yönetimlerine. Evet bugün gördüm İdris aydın Bld Bşk projesi bekliyoruz ama inanın ben MHP'ye hiç oy vermedim. Başbakanı seviyorum lakin Bayburt'u daha çok seviyorum. saygılarımla

vatandaş 10 Yıl Önce

başkan adayımız; bu marka yapacağım dediği şehirde muhalefet partisinin tam 4 sene il başkanlığını yapmamışmıydı yoksa! ayrıca marka şehir nasıl yapacakmış diye nedense(!) hiç merak etmedim. allah memleketim için hayırlısını nasip etsin.

V. 10 Yıl Önce

Velevki 4 değil 4 ay olsun. Muhalefet yaptığını kim söyledi? Yanlış anlamışsın ben tam tersini söylüyorum. :)

Y. 10 Yıl Önce

Arkadaşım öncelikle doğru bilgi edin sonra yorum yap. 4 yıl il başkanlığı yaptığını söylüyorsun yanlış bilgi, velevki doğru olduğunu düşünelim muhalefet partisi il başkanı olunca muhalefet yapma dışında ne yapabilirdi ki gereken muhalefette yapıldı.

S. 10 Yıl Önce

Çok komi̇ksi̇n :) si̇yaseti̇ çok i̇yi̇ bi̇ldi̇ği̇ni̇ zannedi̇yorsun gali̇ba, sence nasıl muhalefet yapmalıydi? o üstün si̇yasi̇ görüşleri̇ni̇zi̇ çok merak etti̇m? hep eleşti̇ri̇ bi̇r seferde eleşti̇rdi̇ği̇ni̇z şeylere çözüm üretseniz... şu yukarıda gördüğün tabloyu oluşturmak yapılacak bütün muhalefet çalışmalarından daha faydalı değil mi sayın siyasi deha...

Vatandaş 10 Yıl Önce

Niye bu kadar heyecanlandın arkadaşım? ben siyaset yapmadım siyasi görüşümün üstünlüğü bana kalsın öyle bir iddiamda olmadı. önce uydurdun şimdide çarpıtıyorsun. ben iktidar olsam böyle muhalefete can kurban :) ne anlıyorsan artık bu kadar diyorum. tabloya gelince beni ilgilendirmiyor çünkü konuyla hiç alakası yok.

Selim 10 Yıl Önce

Hizmet ışığı, insan sevgisi, sıcak kalbi, düz bakışı ve ahlakı yüzüne vurmuş adayınızın. MHP'li değilim ama Bayburt'ta olsaydım oy verirdim. Bayburtlu bu ışığı görecektir mutlaka.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.