Aydın: “Bayburt'u marka şehir yapacağız“

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tarafsız 10 yıl önce

Bu tabloyu görünce helal olsun İl Balkanına ve yönetimlerine. Evet bugün gördüm İdris aydın Bld Bşk projesi bekliyoruz ama inanın ben MHP'ye hiç oy vermedim. Başbakanı seviyorum lakin Bayburt'u daha çok seviyorum. saygılarımla

Avatar
vatandaş 10 yıl önce

başkan adayımız; bu marka yapacağım dediği şehirde muhalefet partisinin tam 4 sene il başkanlığını yapmamışmıydı yoksa! ayrıca marka şehir nasıl yapacakmış diye nedense(!) hiç merak etmedim. allah memleketim için hayırlısını nasip etsin.

Avatar
V. @Y. 10 yıl önce

Velevki 4 değil 4 ay olsun. Muhalefet yaptığını kim söyledi? Yanlış anlamışsın ben tam tersini söylüyorum. :)

Avatar
Y. @vatandaş 10 yıl önce

Arkadaşım öncelikle doğru bilgi edin sonra yorum yap. 4 yıl il başkanlığı yaptığını söylüyorsun yanlış bilgi, velevki doğru olduğunu düşünelim muhalefet partisi il başkanı olunca muhalefet yapma dışında ne yapabilirdi ki gereken muhalefette yapıldı.

Avatar
S. @V. 10 yıl önce

Çok komi̇ksi̇n :) si̇yaseti̇ çok i̇yi̇ bi̇ldi̇ği̇ni̇ zannedi̇yorsun gali̇ba, sence nasıl muhalefet yapmalıydi? o üstün si̇yasi̇ görüşleri̇ni̇zi̇ çok merak etti̇m? hep eleşti̇ri̇ bi̇r seferde eleşti̇rdi̇ği̇ni̇z şeylere çözüm üretseniz... şu yukarıda gördüğün tabloyu oluşturmak yapılacak bütün muhalefet çalışmalarından daha faydalı değil mi sayın siyasi deha...

Avatar
Vatandaş @S. 10 yıl önce

Niye bu kadar heyecanlandın arkadaşım? ben siyaset yapmadım siyasi görüşümün üstünlüğü bana kalsın öyle bir iddiamda olmadı. önce uydurdun şimdide çarpıtıyorsun. ben iktidar olsam böyle muhalefete can kurban :) ne anlıyorsan artık bu kadar diyorum. tabloya gelince beni ilgilendirmiyor çünkü konuyla hiç alakası yok.

Avatar
Selim 10 yıl önce

Hizmet ışığı, insan sevgisi, sıcak kalbi, düz bakışı ve ahlakı yüzüne vurmuş adayınızın. MHP'li değilim ama Bayburt'ta olsaydım oy verirdim. Bayburtlu bu ışığı görecektir mutlaka.

Haber'e Git